'NAJDRAŽI TATIN ZAGRLJAJ': Novi predsjednik Crne Gore objavio preslatku fotografiju s kćeri koju je nedavno dobio

Jakov Milatović podijelio je fotografiju na kojoj u naručju drži kćer Anu.

Profimedia

Novopečeni predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović, na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj u naručju drži kćer Anu koju je nedavno dobio.

Najdraži tatin zagrljaj’, napisao je u opis objave.

Pratitelji su ga zatrpali komplimentima.

Predivno’, ‘Da ste živi i zdravi 100 godina’, ‘Najljepša fotografija’, pisali su mu u komentarima.

Inače, Jakov i supruga Milena imaju troje djece - sina Davida te kćeri Saru i Anu koju su dobili sredinom veljače ove godine. 

SAVO PRELEVIC / AFP / Profimedia 

Nova prva dama Crne Gore je direktorica financija i ekonomskih poslova u Crnogorskom elektroprijenosnom sistemu, pišu tamošnji mediji.

I dok se na predsjednikovom Instagramu može naći nekoliko obiteljskih fotografija i videa, njegova supruga Milena je samozatajna pa ne objavljuje često na toj društvenoj mreži.

SAVO PRELEVIC / AFP / Profimedia 

Podsjetimo, Jakov Milatović pobijedio je prošlu nedjelju na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori osvojivši 60 posto glasova, dok je njegov protukandidat i dosadašnji predsjednik Crne Gore Milo Đukanović osvojio 40 posto.

‘Večeras je noć koju smo čekali više od 30 godina. Neka nam je sa srećom ova pobjeda svih nas. Neka nam je sa srećom pobjeda pomirene Crne Gore jer je ovo doista to i pobjeda svih nas. Večeras je Crna Gora napravila odlučan korak naprijed, rekla presudno zbogom režimu Đukanovića i napravila korak naprijed prema bogatijoj, ljepšom, pravednijoj, ravnopravnijoj i europskoj Crnoj Gori. Nikada nas više neće dijeliti i zarobljavati državu korupcijom. Crna Gora želi najbolje odnose sa svim zemljama Zapadnog Balkana. Želimo zajedništvo, slogu i napredak u europskom Zapadnom Balkanu. Rekli smo zbogom posljednjem diktatoru u Europi’, poručio je Milatović u prvoj izjavi nakon pobjede.