VEĆ TAD JE IZA SEBE IMALA DVA BRAKA: Procurile stare fotografije Jadranke Kosor, snimljena je u zanimljivom društvu

Jadranka Kosor je 2008. snimljena u zagrebačkoj Ciboni, gdje je održan 12. sabor HDZ-a.

X

Osvanule su 15 godina stare fotografije bivše hrvatske premijerke Jadranke Kosor. Sad već davne 2008. snimljena je u zagrebačkoj Ciboni, gdje je održan 12. sabor HDZ-a. Kosor je tad bila zamjenica premijera Ive Sanadera, a pozirala je sa Zdravkom Mamićem. Kamere su ih ‘ulovile’ dok su se rukovali te su bili odlično raspoloženi.

SANJIN STRUKIĆ/PIXSELL 

Inače, Kosor je već tad iza sebe imala dva braka. Njezin prvi muž bio je Hrvoje Markulj, s kojim je bila u braku oko četiri godine, od 1977. do 1981.

U to vrijeme ona je bila vanjska suradnica Hrvatskog radija, a ja sam bio urednik na Televiziji pa smo katkad surađivali. Ljubavna iskra je planula u Dubrovniku… Tako zaljubljenima i mladima nije nam bilo teško živjeti u podstanarskom stanu, na zagrebačkom Kaptolu, u blizini popularne ljekarne. Stanovali smo u Kaptolskim zidinama sve dok poslije nisam naslijedio kuću u koju smo se preselili’, ispričao je Markulj jednom prilikom za Jutarnji list.

Damir Spehar/PIXSELL 

Njezin drugi suprug je Ivo Škopljanac koji je bio poznati sportski novinar i reporter Hrvatskog radija. Preminuo je 2013. u 63. godini nakon kratke i teške bolesti.

HRT.hr  Ivo Škopljanac (Foto: HRT.hr)

S Jadrankom Kosor bio je u braku od 1984. do 1993. i dobili su sina Lovru. Ona je u to vrijeme bila novinarka Radio Zagreba i Hrvatskog radija te još nije počela njezina politička karijera.