Bivša premijerka Jadranka Kosor ovih je dana u fokusu javnosti zbog showa ‘Masked Singer’ u kojem je dogurala do polufinala.

Jadranka Kosor natjecala se u showu 'Masked Singer'
RTL/screenshot 

Svoj privatni život oduvijek je čuvala podalje od očiju javnosti pa mnogi ne znaju da iza sebe ima dva braka. Njezin prvi suprug bio je Hrvoje Markulj, s kojim je bila u braku oko četiri godine, od 1977. do 1981.

Hrvoje Markulj je bivši suprug Jadranke Kosor
Damir Spehar/PIXSELL 

Tko je drugi suprug Jadranke Kosor?

On je Ivo Škopljanac koji je bio poznati sportski novinar i reporter Hrvatskog radija. Izvještavao je s Olimpijskih igara u Barceloni i Sarajevu, Mediteranskih igara u Splitu i Casablanci, brojnih Europskih i svjetskih odbojkaških prvenstava, a prenosio je i finalnu utakmicu Kupa europskih košarkaških prvaka 1990. godine između Jugoplastike i Barcelone u Zaragozi.

Ivo Škopljanac je drugi suprug Jadranke Kosor
HRT.hr Ivo Škopljanac (Foto: HRT.hr)

Ljubitelji sporta osobito su ga pamtili po osebujnim prijenosima nogometnih utakmica. Preminuo je 2013. u 63. godini nakon kratke i teške bolesti. S Jadrankom Kosor bio je u braku od 1984. do 1993. i dobili su sina Lovru. Ona je u to vrijeme bila novinarka Radio Zagreba i Hrvatskog radija te još nije počela njezina politička karijera.