'TITO, USTANI': Mirjana Hrga iskrena kao nikad prije, iznenadila je sve novom objavom

Mirjana Hrga iznenadila je novim statusom koji je objavila na Facebooku.

Boris Scitar/PIXSELL

Nekadašnja novinarka i bivša savjetnica Kolinde Grabar-Kitarović, poduzetnica Mirjana Hrga, iznenadila je novim statusom koji je objavila na Facebooku.

IGOR SOBAN/PIXSELL 

Nasilje. Djeca. Promet. Prijatelji. Ulica. Zgrada. Kako to da prije nije toliko toga bilo? Jednostavno. Nisi se usudio. Mater bi ti zviznula pljusku. Nastavnica poslala da cijeli školski sat klečiš u kutu. Policajac bi te zviznuo pendrekom. Danas je to sve "primitivan" način, ali zato primitivci cijelo društvo pretvaraju u krdo. Rade što zele. Demokracija bez kazni. Koriste priliku koliko god ide. A mogu’, napisala je i dodala:

Facebook 

Tko će ih spriječiti? Parkiraju gdje žele. Grade gdje žele. Varaju državu koliko žele. Jer nema nikoga da zvizne "šamar". Nema straha. Nema respekta. Je li "strah" uistinu toliko loš u odnosu na "slobodu"? Reći ću ono što zbog osobnog političkog uvjerenja koje je u potpunosti suprotno nikada ne bih izustila: Tito ustani’.

Dražen Kokorić 

Njezina objava izazvala je lavinu komentara. Hrga je inače poznata po tome da nema dlake na jeziku pa na Facebooku redovito dijeli svoje stavove o određenim temama.