ŽIVI U VILI OD KOJE BOLI GLAVA: Snimka na kojoj političar iz susjedstva pleše je nešto najbolje što ćete danas vidjeti

Draško Stanivuković objavio je video na kojem s kišobranom u ruci pleše uz hit Miley Cyrus 'Flowers'.

Mladen Dragojlovic / Alamy / Alamy / Profimedia

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković opet se našao u fokusu javnosti. Naime, na društvenim mrežama objavio je video na kojem s kišobranom u ruci pleše uz hit Miley Cyrus 'Flowers'. Snimka je nastala na Banjalučkom karnevalu, a Stanivuković je u jednom trenutku bacio kišobran na pod i nastavio plesati.

'Ovako se borimo protiv kiše', napisao je u opis objave.

I dok su ga mnogi pohvalili, neki su ga sprdali.

'Bravo Draško, Banja Luka je sretna što ima takvog gradonačelnika', 'Cirkusant u pravoj ulozi', 'Cringe', 'Nije ni čudo što nas svijet ne shvaća ozbiljno', 'Draško, najjači si', 'Najljepši gradonačelnik Bosne', 'Seljačina level maksimum', 'Kakav si ti lik, kralju', samo su neki od komentara.

Instagram 

Ovaj zgodni političar iz susjedstva ima 30 godina, a dužnost gradonačelnika obnaša od 2020. godine. U fokusu javnosti našao se 2020. i to zbog svoje obiteljske kuće koja je jedan od najfotografiranijih objekata u Banjoj Luci. Kuća u kojoj gradonačelnik stanuje u vlasništvu je njegova oca koji se bavi privatnim biznisom, a nalazi se u naselju Petrićevac, javlja Blic.


Brojni mediji pišu da Stanivukovići 'hodaju po zlatu', što potvrđuju i razne fotografije i objave izvođača radova. Naveli su da su u kuću ugrađeni i mozaici od čistog 24-karatnog zlata
. Stanivukovića se zbog toga naziva 'kraljem raskoši', a njegovu kuću su prozvali 'bosanskim Versaillesom'.


Stanivuković je ranije rekao da je vila njegove obitelji otvorena za sve koji žele snimiti video ili se u njoj fotografirati povodom neke prigode. Tako se u njoj zabilježilo oko 50 matura, 70 rođendana, 30 vjenčanja, dvoje zaruka te su snimljena tri spota.