DARKO MILINOVIĆ POSVETIO OBJAVU POKOJNOM OCU: 'Tata, već druga godina, kako brzo prolazi...'

Darko Milinović je na društvenoj mreži podijelio nekoliko fotografija povodom godišnjice smrti njegova oca Drage Milinovića.

Boris Scitar/PIXSELL

Bivši ministar zdravstva, Darko Milinović (59), na Facebooku je posvetio objavu svom pokojnom ocu Dragi Milinoviću povodom godišnjice smrti.

Tata, već druga godina.... kako brzo prolazi, a tvoj Mercedes, kao i ti sjaji li sjaji i taj sjaj prenosi na nas,tvoju obitelj...’, napisao je u opis fotografija.


Drago Milinović preminuo je 11. veljače 2021. godine. Rođen je 1937. u Barletama. Jedan je od 17 braće i sestara. U početku svog poslovnog života bio je fotograf, a kasnije je završio za rtg tehničara u Karlovcu. Radio je gotovo 20 godina sam kao trg-e tehničar u gospićkoj bolnici, piše Lika Online.

Dino Stanin/PIXSELL 

Bio je zaljubljenik u sport, pogotovo nogomet gdje je ostavio dubok trag, a kao medicinska struka bio je na raspolaganju gotovo svim športskim udrugama u košarci, malom nogometu, rukometu… Sudjelovao je u procesu osnivanja HDZ-a, a posljednje minute svog života proveo je s obitelji kojoj je posvetio čitav svoj život.