MNOGI NE VJERUJU KOLIKO IMA GODINA: Španjolska kraljica zasjenila supruga i pokazala zašto je ikona stila

Španjolski kralj Filip VI. i njegova supruga Letizia bili su na dodjeli Nacionalnih nagrada za inovacije i dizajn, a svu pažnju ukrala je španjolska kraljica.

Profimedia

Španjolska kraljica Letizia, osim po svojoj ljepoti, poznata je i kao modna ikona pa svjetski mediji nerijetko pišu o njezinim odjevnim kombinacijama. Sada je ponovno oduševila outfitom.

Profimedia 

Ona i suprug, španjolski kralj Filip VI., bili su na dodjeli Nacionalnih nagrada za inovacije i dizajn. Event je održan u Madridu, a supružnici su se modno uskladili.

Profimedia 

Svi su gledali u Letiziju koja je zablistala u tamno plavom odijelu, a stajling je uskladila s bordo cipelama i torbicom.

Profimedia 

Eleganciju je pokazala i prilikom posjeta Hrvatskoj krajem prošle godine, a mnogo su pozornosti privukle i naušnice koje joj je poklonila naša prva damaSanja Musić Milanović kao znak dobrodošlice. Da joj je poklon odlično izabran kraljica je potvrdila već tijekom boravka u Hrvatskoj te ih je nosila u prvoj prilici.

SANJIN STRUKIĆ/PIXSELL 

Osim što je nazivaju ikonom stila, kraljicu obožavaju i zbog njezine ljepote te decentnog izražaja. Svojedobno je bila proglašena jednom od 10 najbolje odjevenih žena svijeta. Mnogi ne mogu vjerovati da ima 50 godina jer smatraju da izgleda mnogo mlađe.

Profimedia 

Inače, prije udaje za Filipa VI. Letizia je u rodnoj Španjolskoj bila uspješna novinarka, a iza sebe ima brak s književnikom i profesorom književnosti Alonsom Guerrerom Perezom. Za španjolskog kralja udala se 2004., a par ima dvije kćeri - Leonor (17) i Sofiju (15).