PERNAR IZNENADIO OBJAVOM: 'Sad sam razgovarao s majkom šestero djece, teško je opisati gađenje koje osjeća prema tebi'

Ivan Pernar još jednom je prozvao Tomislava Tomaševića.

Facebook

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar već danima na društvenim mrežama proziva zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, a čak mu je nekoliko puta upao na presicu. Naziva ga ‘Senfom’, što je Tomaševićev nadimak iz djetinjstva, a sad mu je opet posvetio nekoliko objava.

Borna Filic/PIXSELL 

Senf, sad sam u 11-ici razgovarao s majkom 6-ero djece. Teško je opisati emocije koje ona osjeća prema tebi, najadekvatnija bi bila gađenje. To kako si lagao da im nećeš oduzeti postojeća prava, a onda kako govoriš da to nisi rekao je ušlo duboko u njenu svijest. Mnoge si prevario i slagao, bicikl si odbacio istom brzinom kojom si i zasjeo u fotelju, ali vjeruj mi, Bog kažnjava ohole, i uzdiže ponizne. Čovjek kad izgubi čast i obraz više nema što za izgubiti. Umjesto da uvidiš svoje zablude, ti si još bahatiji, krenuo si putem faraona, takva će ti biti i sudbina’, napisao je.

Prije toga je otkrio zašto pokojnom zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću nije upadao na presice.

‘Pitaju me Senfovi miševi zašto Bandiću nisam uljetao na presice. Dat ću javan odgovor: Tada još nisam bio u Saboru i prolazio sam trgom bana Jelačića, Bandić je tamo stajao okružen hrpom novinara i ja sam mu uletio s konkretnim pitanjem: Zašto ste mi poslali dvije ovrhe za dva neplaćena računa za vodu, umjesto da ste oba računa objedinili pod jednu ovrhu i tako prepolovili trošak ovrhe? Pazite odgovora Bandićevog: Umjesto da mi kaže, vi ste provokator sa Cvjetnog koji je prosvjedovao skupa s Tomaševićem protiv mene, ili - vi ste kvazi političar jer sam se u vijeću gradske četvrti borio protiv njegovih drugova, on meni odgovara PRED KAMERAMA: Žao mi je zbog toga, ovdje je moja kolegica, molim vas, javite se njoj, dat će vam vizitku, sutra joj se javite i problem će biti riješen’, napisao je i dodao:

Znači konkretno pitanje moje on nije doživio kao provokaciju, niti mi je rekao da je to presica za medije i da građani na njoj nemaju što raditi. S poštovanjem i bez omalovažavanja mi je dao odgovor ispred svih tih kamera. Zbunio me totalno svojim pristupom, čak sam mu se i zahvalio. Mediji možda i danas imaju snimku te interakcije. Također, Bandić kakav god da je bio, hodao je među građanima i SVATKO mu je mogao prići i reći mu što god je htio - I LJUDI SU TO ČINILI. Družio se s ljudima, za razliku od Tomaševića čije socijalne vještine su po mom sudu ravne nuli’.