Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO JE SKIPERICA KOJA JE IZBACILA PERNARA S BRODA: 'On je rasist i sociopat. Kad je otišao, plakala sam od olakšanja'

Ivan Pernar je krajem 2021. otišao na Karibe učiti jedriti jer mu je u Hrvatskoj bilo preskupo, a ondje je upoznao skipericu Lexi.

 Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik Izvor: Instagram

Poznato je da Ivan Pernariza sebe ima brak sa stomatologinjom Viktorijom Migalić, a par je 2019. dobio sina Nou. Također, bivši saborski zastupnik ima starijeg sina Mathisa Ivana Alexisa kojeg je dobio sa starijom NjemicomFriederike 2005. kad je imao 19 godina.

 Ivan Pernar i njegov prvi sin Mathias Ivan Alexis Izvor: Facebook

No sjećate li se kanadske skiperice Lexi koja ga je potjerala s broda? Doduše, njih dvoje nisu bili u vezi, no ono što je pisala o njemu iznenadilo je mnoge.

A evo kako je sve počelo. Pernar je krajem 2021. otišao na Karibe učiti jedriti jer mu je u Hrvatskoj bilo preskupo, a ondje je upoznao skipericu iz Kanade, poznatiju kao Wild Captain Lexi. Ona je odlučila pomoći Pernaru, a isplovili su 31. prosinca 2021. godine. Od tada je snimala svoje vlogove na YouTubeu i pisala na svom blogu.

O Pernaru je uglavnom pisala negativne stvari. Napisala je da je rasist i antisemit koji često citira Adolfa Hitlera i dodala da zna biti ‘jako sladak, karizmatičan, a ponekad i šarmantan’.

On je kršćanin s dobrim namjerama, fin momak, samo ima nered u glavi. Namjere su mu dobre, a ideje loše. Mislim da u Hrvatskoj sve to već znaju, a ja sve to sporo shvaćam’, napisala je.

 Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik Izvor: Instagram

Rekla je da nastoji biti diskretna i da 90 posto stvari o Pernaru ne želi otkriti javnosti. No, napisala je da je narcisoidan i da se nekoliko puta izgalamio na nju te da većinu vremena provodi surfajući internetom s kojeg pritom ‘pokupi ono najgore’. Lexi je u blogu napisala da Pernar često govori o ‘crncima’ i Židovima. Navodi kako je rekao da se u društvu ‘crnaca nikada ne možeš opustiti’. Često je govorio kako su Židovi krivi za štošta, da je holokaust židovska propaganda, a ropstvo crnačka, da je Hitler trebao dovršiti svoje ‘konačno rješenje’ i slične stvari.

 Ivan Pernar i skiperica Lexi plovili su zajedno Izvor: YouTube/screenshot

Da, on je divlji rasist i sociopat koji voli naciste. Kad god se nečemu smije dok surfa na mobitelu ili računalu, pitala sam ga što je to tako smiješno, a to su uvijek bile najuvredljivije rasističke stvari koje možete zamisliti. Ali, mislim da ljudi u Hrvatskoj sve to već znaju. Osim što mi je lagao o svojim ekstremnim prehrambenim potrebama, skrivao je svoje sulude ideje i uvjerenja te činjenicu da je narcis. Znate… kada intervjuiram potencijalne članove posade, izgleda da nikad ne postavljam prava pitanja, zar ne’, napisala je.

 Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik Izvor: Instagram

Od njega nije imala puno koristi.

U svemu neprestano podbacuje. Beskoristan je. Više odmaže nego što pomaže. S njim je više troška nego koristi. Još uvijek moram sama odraditi 95 posto svih poslova oko jedrenja. Ne bavi se plovidbom, ne obraća pažnju, nije proaktivan i nije fokusiran. Uvijek je na mobitelu ili izgubljen u vlastitim mislima. Gotovo da uopće ne primjećuje moje postojanje i jedrilicu’, pisala je Lexi.

 Ivan Pernar i skiperica Lexi plovili su zajedno Izvor: YouTube/screenshot

Otkrila je i da Pernar gdje god dođe nastoji pronaći istomišljenike ili preobratiti ljude da misle poput njega, prihvaćaju njegove istine, uvijek tražeći izvanjsko potvrđivanje.

On zabija svoje ideje drugim ljudima u grlo’, napisala je.

Kaže da ju je Pernar izmanipulirao te da je provodila vrijeme 24/7 s osobom s kojom se, da je imala izbora, ne bi družila niti dvije minute. Dok su u Svetom Martinu čekali novog člana posade iz SAD-a, Pernar se, pisala je Lexi na svojem blogu, nije pojavljivao, već se u kabini igrao mobitelom uživajući u medijskoj pažnji. Navodi i da je razmišljala što će učiniti s njim.

 Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik Izvor: Facebook

Pokušala sam razgovarati s njim o tome, ali on je zabio prste u uši i nije mi dozvolio da progovorim niti jednu riječ. Dijete je koje mrzi slušati druge ljude. To se napokon nekako riješilo, jadni glupan bit će izbačen nogom u guzicu zbog toga’, napisala je Lexi i dodala da ga je mogla izbaciti s jedrilice i odmah po dolasku na otok, no odlučila je biti ljubazna prema njemu i sačuvati svoj mir.

 Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik Izvor: Facebook

14. veljače odvezla sam sociopatsku ludu ekipu na obalu, prijavila ga u zemlju, vratila mu putovnicu, rukovala se s njim i zauvijek oprostila. Ostala sam ljubazna i pristojna prema ludom djetetu. Nakon što je otišao, dvaput sam se rasplakala, preplavljena olakšanjem’, otkrila je i dodala kako je bila umorna od ponižavanja i omalovažavanja koje je doživljavala tijekom tjedana zajedničkog boravka na jedrilici.

 Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik Izvor: Facebook

Glupan, nema pojma koliko sam se naradila i potrudila zaštititi ga od njegove vlastite gluposti i nesposobnosti posljednjih sedam tjedana i koliko je potrebno ljubavi, dobrote i tolerancije da budeš u njegovoj blizini, a ne baciš ga morskih psima. Bila sam ljubazna prema njemu, a on je mene ocrnio’, napisala je Lexi i dodala da mu je zabranila da joj se ikad više javi, a njegov broj izbrisala iz mobitela.

Povezane Vijesti