Poznato je da Ivan Pernariza sebe ima brak sa stomatologinjom Viktorijom Migalić, a par je 2019. dobio sina Nou. Također, bivši saborski zastupnik ima starijeg sina Mathisa Ivana Alexisa kojeg je dobio sa starijom NjemicomFriederike 2005. kad je imao 19 godina.

Ivan Pernar i njegov prvi sin Mathias Ivan Alexis
Facebook 

No sjećate li se kanadske skiperice Lexi koja ga je potjerala s broda? Doduše, njih dvoje nisu bili u vezi, no ono što je pisala o njemu iznenadilo je mnoge.

A evo kako je sve počelo. Pernar je krajem 2021. otišao na Karibe učiti jedriti jer mu je u Hrvatskoj bilo preskupo, a ondje je upoznao skipericu iz Kanade, poznatiju kao Wild Captain Lexi. Ona je odlučila pomoći Pernaru, a isplovili su 31. prosinca 2021. godine. Od tada je snimala svoje vlogove na YouTubeu i pisala na svom blogu.

O Pernaru je uglavnom pisala negativne stvari. Napisala je da je rasist i antisemit koji često citira Adolfa Hitlera i dodala da zna biti ‘jako sladak, karizmatičan, a ponekad i šarmantan’.

On je kršćanin s dobrim namjerama, fin momak, samo ima nered u glavi. Namjere su mu dobre, a ideje loše. Mislim da u Hrvatskoj sve to već znaju, a ja sve to sporo shvaćam’, napisala je.

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Instagram 

Rekla je da nastoji biti diskretna i da 90 posto stvari o Pernaru ne želi otkriti javnosti. No, napisala je da je narcisoidan i da se nekoliko puta izgalamio na nju te da većinu vremena provodi surfajući internetom s kojeg pritom ‘pokupi ono najgore’. Lexi je u blogu napisala da Pernar često govori o ‘crncima’ i Židovima. Navodi kako je rekao da se u društvu ‘crnaca nikada ne možeš opustiti’. Često je govorio kako su Židovi krivi za štošta, da je holokaust židovska propaganda, a ropstvo crnačka, da je Hitler trebao dovršiti svoje ‘konačno rješenje’ i slične stvari.

Ivan Pernar i skiperica Lexi plovili su zajedno
YouTube/screenshot 

Da, on je divlji rasist i sociopat koji voli naciste. Kad god se nečemu smije dok surfa na mobitelu ili računalu, pitala sam ga što je to tako smiješno, a to su uvijek bile najuvredljivije rasističke stvari koje možete zamisliti. Ali, mislim da ljudi u Hrvatskoj sve to već znaju. Osim što mi je lagao o svojim ekstremnim prehrambenim potrebama, skrivao je svoje sulude ideje i uvjerenja te činjenicu da je narcis. Znate… kada intervjuiram potencijalne članove posade, izgleda da nikad ne postavljam prava pitanja, zar ne’, napisala je.

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Instagram 

Od njega nije imala puno koristi.

U svemu neprestano podbacuje. Beskoristan je. Više odmaže nego što pomaže. S njim je više troška nego koristi. Još uvijek moram sama odraditi 95 posto svih poslova oko jedrenja. Ne bavi se plovidbom, ne obraća pažnju, nije proaktivan i nije fokusiran. Uvijek je na mobitelu ili izgubljen u vlastitim mislima. Gotovo da uopće ne primjećuje moje postojanje i jedrilicu’, pisala je Lexi.

Ivan Pernar i skiperica Lexi plovili su zajedno
YouTube/screenshot 

Otkrila je i da Pernar gdje god dođe nastoji pronaći istomišljenike ili preobratiti ljude da misle poput njega, prihvaćaju njegove istine, uvijek tražeći izvanjsko potvrđivanje.

On zabija svoje ideje drugim ljudima u grlo’, napisala je.

Kaže da ju je Pernar izmanipulirao te da je provodila vrijeme 24/7 s osobom s kojom se, da je imala izbora, ne bi družila niti dvije minute. Dok su u Svetom Martinu čekali novog člana posade iz SAD-a, Pernar se, pisala je Lexi na svojem blogu, nije pojavljivao, već se u kabini igrao mobitelom uživajući u medijskoj pažnji. Navodi i da je razmišljala što će učiniti s njim.

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Facebook 

Pokušala sam razgovarati s njim o tome, ali on je zabio prste u uši i nije mi dozvolio da progovorim niti jednu riječ. Dijete je koje mrzi slušati druge ljude. To se napokon nekako riješilo, jadni glupan bit će izbačen nogom u guzicu zbog toga’, napisala je Lexi i dodala da ga je mogla izbaciti s jedrilice i odmah po dolasku na otok, no odlučila je biti ljubazna prema njemu i sačuvati svoj mir.

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Facebook 

14. veljače odvezla sam sociopatsku ludu ekipu na obalu, prijavila ga u zemlju, vratila mu putovnicu, rukovala se s njim i zauvijek oprostila. Ostala sam ljubazna i pristojna prema ludom djetetu. Nakon što je otišao, dvaput sam se rasplakala, preplavljena olakšanjem’, otkrila je i dodala kako je bila umorna od ponižavanja i omalovažavanja koje je doživljavala tijekom tjedana zajedničkog boravka na jedrilici.

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Facebook 

Glupan, nema pojma koliko sam se naradila i potrudila zaštititi ga od njegove vlastite gluposti i nesposobnosti posljednjih sedam tjedana i koliko je potrebno ljubavi, dobrote i tolerancije da budeš u njegovoj blizini, a ne baciš ga morskih psima. Bila sam ljubazna prema njemu, a on je mene ocrnio’, napisala je Lexi i dodala da mu je zabranila da joj se ikad više javi, a njegov broj izbrisala iz mobitela.