OVO NITKO NIJE OČEKIVAO: 'Trump je rekao da će svi muškarci htjeti Melaniju nakon što je on ostavi'

Ono što je Donald Trump rekao za Melaniju iznenadilo je mnoge.

RS/MPI / Capital pictures / Profimedia

Bivši američki predsjednik Donald Trump opet se našao u fokusu javnosti. Naime, novinar McKay Coppins napisao je biografiju američkog političara, senatora i bivšeg predsjedničkog kandidata Mitta Romneya

Yuri Gripas/Pool/CNP/startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

U knjizi ‘Romney: A Reckoning’ Coppins prepričava kako su na jednoj utakmici amerčkog nogometa Romney i Trump bili gosti vlasnika New England Patriotsa Roberta Krafta. Trump je Romneyjevu sinu Joshu Romneyu povjerio svoju namjeru da prekine sa svojom tadašnjom djevojkomMelanijom, pišu strani mediji.

Profimedia 

Trump je sjedio pokraj Josha i prstom pokazao na dugonogu brinetu koja je stajala na drugom kraju sobe. ‘Jesi vidio moju djevojku Melaniju?’, pitao je s usiljenim smiješkom na licu. ‘Kad je ostavim, njezin telefon neće prestati zvoniti. Svaki muškarac u New Yorku želi biti s njom’, napisao je Coppins u upravo objavljenoj knjizi.

Profimedia 

Donald i Melania u braku su od 2005. te imaju 17-godišnjeg sina Barrona. Ona je u javnosti dosad rijetko govorila, a nakon što je Trump postao predsjednik rekla je da će biti profinjena i pristojna prva dama. To je i bila, no svakim njezinim pojavljivanjem u javnosti sve su glasnija bila šuškanja da ne podnosi Donalda.

Profimedia 

Za oko su svima zapeli njezini mali incidenti prema suprugu, poput onoga kad mu u javnosti nije htjela dati ruku, ali i ledeni izrazi lica u Trumpovu društvu kad je često izgledala iznervirano. Neki su govorili da 'izgleda kao životinja zatočena u kavezu'. Nakon što je izgubio drugi mandat na predsjedničkim izborima, šuškalo se da Melania želi razvod, no do danas nije podnijela zahtjev.