'MOŽDA VAM JE POZNAT OVAJ MALI': Bojan Ivošević objavio fotografiju iz djetinjstva, glumio je u popularnoj predstavi

Bojan Ivošević je kao dječak glumio u predstavi 'Svećenikova djeca', a sad je objavio fotografiju s premijere.

Jadran Babić

Dogradonačelnik SplitaBojan Ivošević na društvenim mrežama je objavio fotografiju iz djetinjstva.

'Na današnji dan prije 24. godine odigrana je premijera Svećenikove djece u HNK Split. Možda vam je poznat ovaj mali kraj Gende', napisao je političar koji je u popularnoj predstavi dobio ulogu dječaka.

Instagram 

Fotografija je oduševila njegove pratitelje. Inače, Ivošević je u intervjuu za Story otkrio brojne detalje o sebi, a pitali smo ga primjećuje li da je veliki ljubimac žena.

Jadran Babić 

'U mom slučaju ništa posebno što bih isticao. Zapravo, najsimpatičnije mi je kad mi priđe neka umirovljenica i kaže mi da ima kćer ili unuku taman za mene. To bude komično, pogotovo kada pokušavaš ozbiljno pričati o nekom problemu', rekao je.

MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

Ipak, nije nam htio reći ima li djevojku.

'Ne volim pričati o svom privatnom životu u medijima', poručio je.

No otkrio je kakve djevojke voli.

Jadran Babić 

'Volim primijetiti neku iskru u curi. Ne padam na ono da žena mora hodati u visokim potpeticama. Skloniji sam komunikativnijim curama. I sâm sam takav, u suprotnom to bi bio dugi monolog s moje strane, a to nije dobro. Fizički nemam svoj tip. Volim duhovite žene. Kad cura ima sadržajan život, nešto ispričati i pokazati. I da možemo zajedno podijeliti hobije koji su meni srcu bliski, poput planinarenja', objasnio je.