Jutros je počeo štrajk radnika Čistoće u Splitu koji je u međuvremenu završio, no eskalirala je situacija između splitskog dogradonačelnikaBojana Ivoševića i sindikalista Marina Jadrića te je, javlja Dalmacija Danas, skoro došlo i do fizičkog sukoba.

Bojan Ivošević je splitski dogradonačelnik
MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

Na snimci se vidi da je Ivošević, s rukama u džepovima, počeo hodati prema muškarcu koji diže ruke u zrak. Nakon nekoliko sekundi okupljeni su počeli reagirati. Naposljetku, do sukoba nije došlo.

Bojan Ivošević zamalo se potukao sa sindikalistom
MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

Ivošević se zatim obratio medijima.

Sindikalni povjerenik zloupotrijebio je svoju ulogu, blokirao one ljude koji bi htjeli raditi, radi nezakonite stvari, brani da ti ljudi zarađuju za kruh zbog neke svoje borbe za fotelju. Naime, on je bio jedan od kandidata na natječaju direktora firme i nije bio izabran. Očito više ne može prosuđivati, on želi radnicima Čistoće koji svaki dan zarađuju za svoj kruh blokirati mogućnost rada’, rekao je među ostalim.

Bojan Ivošević je splitski dogradonačelnik
Ivo Cagalj/PIXSELL 

U nedavnom intervjuu za Story Ivošević je otkrio brojne detalje o sebi, a pitali smo ga primjećuje li da je veliki ljubimac žena.

'U mom slučaju ništa posebno što bih isticao. Zapravo, najsimpatičnije mi je kad mi priđe neka umirovljenica i kaže mi da ima kćer ili unuku taman za mene. To bude komično, pogotovo kada pokušavaš ozbiljno pričati o nekom problemu', rekao je.

Bojan Ivošević je splitski dogradonačelnik
Jadran Babić 

Ipak, nije nam htio reći ima li djevojku.

'Ne volim pričati o svom privatnom životu u medijima', poručio je.

No otkrio nam je kakve djevojke voli.

Bojan Ivošević je splitski dogradonačelnik
MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

Volim primijetiti neku iskru u curi. Ne padam na ono da žena mora hodati u visokim potpeticama. Skloniji sam komunikativnijim curama. I sâm sam takav, u suprotnom to bi bio dugi monolog s moje strane, a to nije dobro. Fizički nemam svoj tip. Volim duhovite žene. Kad cura ima sadržajan život, nešto ispričati i pokazati. I da možemo zajedno podijeliti hobije koji su meni srcu bliski, poput planinarenja’, objasnio je.