HRGA SE 'ZAKAČILA' S PRATITELJEM: 'Ne budi nepristojan, odustajem od rasprave na ovu temu'

Mirjana Hrga se na društvenoj mreži raspisala o nadolazećim izborima u Hrvatskoj.

Dražen Kokorić

Nekadašnja novinarka i bivša savjetnica Kolinde Grabar Kitarović, Mirjana Hrga, na Facebooku se raspisala o nadolazećim izborima u Hrvatskoj.

PETAR MAČEK/PIXSELL 

Uživamo u posljednjim tjednima kolikog tolikog političkog mira. Već u svibnju, oni koji misle ozbiljno, svjesni su izbora za Europski parlament u istom mjesecu sljedeće godine. Ali to nije sve. Ljeto iste godine ili rana jesen donosi parlamentarne. Tko ostaje, kome je dosta... I ni to nije sve. Kraj godine nosi nam uvijek super zabavne predsjedničke izbore. I kada bi čovjek rekao - "e, pa stvarno dosta", dolaze nam predragi lokalni izbori...’, napisala je i dodala:

Facebook 

Europski će biti test za parlamentarne, parlamentarni za predsjedničke, a ovi zadnji, lokalni - kolaterala svega. Bit će tu na marginama i zanimljivih (re)izbora poput onih za predsjednika/predsjednicu Hrvatskog olimpijskog odbora. Karte će se miješati na sve strane...’.

IGOR SOBAN/PIXSELL 

Komentara nije nedostajalo.

‘Pa zar ovaj Hrvatski olimpijski odbor nije vlasništvo zavodnika Mateše...’, napisao je jedan pratitelj kojem je Hrga odgovorila: ‘Ne budi nepristojan. Čovjek bez ikakvih posebnih turbulencija već godinama vodi organizaciju. Istina, i on je nakupio godina za mirovinu pa u toliko aktualnije’.

A onda se rasprava nastavila.

Pa to i govorim. Ja sam za Matešu. On godinama ima posla kod kuće, pa nema ni energije za turbulencije na poslu’, poručio je pratitelj.

Facebook 

Ne prestaješ ti’, napisala je Hrga.

Evo reci? Je li Mateša i na koga povisio bar glas... ikad? Premoren čovjek. Ali ako zna održavat red u kući, onda zna i na poslu...’, nastavio je pratitelj.

Odustajem od rasprave na ovu temu’, zaključila je Hrga, a on je dodao: ‘Dogovoreno’.