TKO JE BIVŠI MUŽ JOSIPE PLESLIĆ EX RIMAC? Razvod mu je teško pao, oni koji ga poznaju kažu da se nije znao nositi s ovim

Dok je njegova supruga 'žarila i palila' hrvatskom političkom scenom, Danijel Rimac izbjegavao je medije i pojavljivanja u javnosti pa se o njemu ne zna mnogo.

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Bivša kninska gradonačelnica, Josipa Pleslić ex Rimac, i dalje je glavna tema u državi nakon što su procurile poruke koje je razmijenila sa sucem Ivanom Turudićem. Kad je u pitanju njezin privatni život, prošle godine udala se za Josipa Pleslića, a on joj je drugi muž.

Facebook 

Tko je bivši muž Josipe Pleslić ex Rimac?

Riječ je o Danijelu Rimcu, a ‘kninska kraljica’ udala se za njega kad je imala 20 godina. Par je nekoliko godina nakon vjenčanja dobio kćer Katju

Dok je njegova supruga ‘žarila i palila’ hrvatskom političkom scenom, Danijel je izbjegavao medije i pojavljivanja u javnosti pa se o njemu ne zna mnogo niti se mogu pronaći njegove fotografije.

Suprugu Danijelu dugujem posebno odličje za izdržljivost’, rekla je jednom prilikom Josipa, pisao je Express.

Dusko Jaramaz/PIXSELL 

Domaći mediji su 2020. pisali da je on zaposlen u INA-i da ima plaću nešto veću od 11 tisuća kuna neto. Kako je sama Josipa jednom prigodom ustvrdila, njezin muž u INA-i nije nikakav direktor niti menadžer, već radi u smjenama, bez neke posebne pozicije, pisao je Dnevno.hr. Upravo zbog toga javnost je bila iznenađena imovinom koju je posjedovao.

Naime, u izvatku iz zemljišnih knjiga stajalo je da je Danijel Rimac vlasnik triju stanova u Meštrovićevoj ulici u Kninu. Uz tri stana, ima i kotlovnicu, garažu, dvorišta te ostale dodatke. Zbog toga se postavljalo pitanje kako je došao u posjed triju stanova i spomenute imovine i je li mu u tome pripomogla funkcija tadašnje supruge, no to su nadležne institucije odbacile.

Hrvoje Jelavic/PIXSELL 

Oni koji imaju kontakta s Danijelom tvrde kako su se on i Josipa počeli razilaziti još dok je ona boravila u pritvoru. Njemu je razvod teško pao, ali se nikada nije povlačio po medijima i na tome je odlučio ostati i sada jer mu je u interesu zaštititi njihovu zajedničku kćer.

Danijel je, kažu oni koji ga poznaju, bio i ostao radnik, koji se s luksuzom, poslovnim uspjesima i na koncu s padom svoje supruge nije znao nositi.

Moglo se vidjeti da nešto među njima ne štima još u ono vrijeme kada je Josipa izlazila iz Remetinca, on je tamo nije ni dočekao, već je pred nju u društvu odvjetnice stigla kćer Katja s kojom i živi u Zagrebu pošto se kćer tu školuje’, ispričao je dobro upućeni sugovornik za Dnevno.hr.