Bivša kninska gradonačelnika Josipa Čulina ex Rimac, koja se prošli tjedan udala u tajnosti za svoga dečka Josipa Pleslića, snimljena je prvi put nakon vjenčanja.

Josipa Rimac i Josip Pleslić nedavno su se vjenčali
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Kamere su je ‘ulovile’ ispred Županijskog suda u Zagrebu, gdje je održano optužno vijeće za optužnicu protiv nje i ostalih u aferi Vjetroelektrane. Josipa se pojavila u crnim hlačama i bijelom sakou te je nosila sunčane naočale. Sudeći po videu koji možete pogledati OVDJE, bila je odlično raspoložena.

Josipa Rimac i Josip Pleslić nedavno su se vjenčali
Story 

Podsjetimo, ona se udala na Opatu na Kornatima u intimnom krugu od 20 ljudi. Za svečani dan odabrala je bijelu dugu vjenčanicu bez ikakvih ukrasa i detalja, a kosa joj je padala na ramena u blagim valovima.


Josipin odabranik je markantni bivši agent SOA-e Josip Pleslić, Dalmatinac rodom s Murtera sa zagrebačkom adresom. On je bio direktor Narodnog radija prije nego što je počeo raditi za ruski Zabrežnjev koji je vlasnik brodske Rafinerije nafte, a onda je krenuo u privatni biznis, pisao je Imperijal.

Josipa Rimac i Josip Pleslić nedavno su se vjenčali
Facebook 

Zatim je zaglavio zbog bube u automobilu bivše gradonačelnice Knina i bivše državne tajnice, no nakon izlaska iz zatvora počeo je razvijati biznis, ali i odnos s Josipom Rimac. Ona za sebe ima brak s Danijelom Rimcom od kojeg se nedavno razvela. Za njega se udala kad je imala 20 godina, a par je dobio kćer Katju.