'DANAS SAM I SLUŽBENO POSTAO...': Bivši političar Gordan Maras otkrio veliku novost

Gordan Maras je poznat po tome da na društvenoj mreži dijeli trenutke iz privatnog života.

Facebook

Bivši političar, poduzetnik Gordan Maras, na Facebooku je otkrio da se učlanio u Dinamo.

'Drago mi je što vidim da se stvari u mom klubu GNK Dinamo Zagreb mijenjaju. Danas je poznato da se naš legendarni kapetan Velimir Zajec kandidirao za predsjednika kluba. Želim njemu i Dinamu izraziti podršku tako što sam danas i službeno postao članom kluba. Oduvijek je to moj klub, ali ovo je sada samo moja gesta i podrška da se nastavi u dobrom smjeru. Što dalje od sumnjivih menadžera i netransparentnosti, a što bliže svojim navijačima. Da Dinamo bude ponos Zagreba i Hrvatske', napisao je.

Maras je poznat po tome da na društvenoj mreži dijeli trenutke iz privatnog života i komentira aktualnosti, a nedavno je podržao Severinu.

Facebook 

'Ovaj šef Vrhovnog suda Dobronić je kao slon u staklarni. Priča stvari koje su možda i točne, ali potpuno van konteksta i u neskladu sa životom i interesom Severininog djeteta. Po njegovoj logici zato što je Severina moćna, ona bi trebala šutjeti i ne braniti prava svog djeteta i sebe nego bi se trebala prepustiti pravdi takvih mudraca kao što je on i njemu slični koji će valjda donijeti pravednu odluku kada njezin sin bude imao 25 godina i kada ta odluka više nikome neće biti važna. Pritom zanemaruje korumpirane vještake i sve što se oko tog slučaja do sada dešavalo’, napisao je i dodao:

‘Sud mora napraviti sve da pravda bude brza i u interesu djeteta, a on to na žalost ne radi. Predugo to traje. Zato u potpunosti podržavam Severinu i njezina nastojanja da skrati agoniju koju prolazi sa bivšim partnerom i hrvatskim pravosuđem. Neka napravi sve što može i što joj je na raspolaganju da zaštiti dijete i sebe’.