Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'A MISLILI STE DA JA PUNO TROŠIM': Kućanica otkrila što je njezin muž milijunaš kupio nakon što se uzrujao

Autor Mislav Bosančić

Linda Andrade iznenadila je pratitelje na Instagramu novom objavom.

 Linda Andrade je supruga milijunaša Rickyja Andradea Izvor: Instagram

Supruga bogatog poduzetnika Rickyja Andradea, 23-godišnja Linda Andrade, na društvenim mrežama voli se pohvaliti kako se kupa u luksuzu, a sad je pratitelje iznenadila novom objavom.

Uzrujao sam se jer je bilo teško pronaći taksi u Dubaiju pa sam odlučio kupiti G Wagon čije ću fotografije uskoro objaviti’, napisao je njezin suprug, a ona je tu objavu podijelila i dodala: ‘Ako mislite da ja puno trošim, trebate vidjeti mog muža’.

 Linda Andrade je supruga milijunaša Rickyja Andradea Izvor: Instagram

Inače, G Wagon je terenac koji mogu priuštiti samo oni dubokog džepa. Ricky Andrade vlasnik je Market Masters Academyja, gdje obučava ambiciozne poduzetnike kako bi im pomogao u napredovanju u karijeri. Navodno zarađuje oko 125.000 funti mjesečno (142.000 eura). Redovito svojoj supruzi daje džeparac.

Nikada u životu nisam platila račun. Ne znam ni kako platiti stanarinu’, izjavila je ova kućanica iz Dubaija, piše Daily Star.

Vjerujem da su moderne veze u kojima se sve dijeli pola-pola nesretne. To nije prirodno’, dodala je.

No njezina obitelj izrazila je zabrinutost zbog njenog načina života. Naime, Linda je odustala od liječničke karijere kako bi se udala s 19 godina, što je za njih kontroverzan izbor.

Moj tata želi da učinim nešto sa svojim životom. Oduvijek je želio da budem liječnica i to je bio i moj san. No, trenutno sam usredotočena na svoj brak. Potrebno je puno povjerenja u vezi da biste odustali od svojih snova i odrekli se svega kako bi se brinuli za muškarca’, rekla je.

Na društvenim mrežama ponosno se hvali luksuznim načinom života.

Kavijar i tartufi su doslovno moja jedina hrana ovih dana’, pohvalila se u nedavnom videu.

U drugom videu je pak otkrila kako je 'bacila' oko 160.000 funti (182.000 eura) na samo jedan shopping.

Povezane Vijesti