Milijarder Elon Musk ima vrlo buran i nestabilan privatni život, a ovo su žene koje su ga obilježile.

Podsjetimo, Musk ima 17-godišnje blizance Griffina i Xaviera te trojke, 15-godišnje Damiana, Saxona i Kaija s bivšom suprugom, kanadskom spisateljicom Justine Musk. Nekadašnji supružnici su dobili i sina Nevadu, koji je preminuo 2002. godine u 10. tjednu života od sindroma iznenadne smrti.

Musk i Amber Heard imali su burnu romansu
Profimedia 

Milijarder je bio u braku i s glumicom Talulah Riley od 2013. do 2016. godine, a svojedobno je ljubio i glumicu Amber Heard koja ga je navodno tukla, a na kraju mu i slomila srce, toliko da je javno plakao za njom u intervjuu za magazin GQ, zbog čega je bio predmet ismijavanja.

Talulah Riley
Profimedia Talulah Riley

Tu je i osebujna pjevačica Grimes s kojom ima kćer i sina, a 2022. godine dobio je i blizance sa Shivon Zilis, projektnom menadžericom u njegovoj kompaniji Neuralink.

Oni su rođeni svega nekoliko tjedana prije nego je Grimes rodila njihovo drugo zajedničko dijete, kćerkicu Exu Dark Sideræl. Njih dvoje također imaju sina X Æ A-Xii.

Elon Musk i Grimes
Profimedia Elon Musk i Grimes

A da ne čudi što je Musk od uglednog milijardera postao kontroverzna medijska ličnost, govori upravo ispovijest njegove prve supruge Justine.

Naime, u magazinu 'Marie Claire', bivša gospođa Musk objavila je potresnu ispovijest o mračnoj strani života s tehnološkim mogulom. 'U kasno proljeće 2008. godine moj suprug Elon Musk zatražio je razvod nakon osam godina braka i petero djece. Šest tjedana kasnije, poslao mi je poruku da se zaručio s prelijepom britanskom glumicom Talulah Riley koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Angeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u klišej', otkrila je tada.

Justine Musk
Profimedia Justine Musk

Dodala je da je ona bila njegova 'starter supruga' objasnivši što pod time misli. Naime, upoznali su se dok je Elon još uvijek bio student, a ona je uz njega bila kroz sve uspone i padove da bi je on na kraju zamijenio 'novim modelom'. Napisala je i kako je zbog ugovora, koji je potpisala dva mjeseca nakon vjenčanja, ostala bez ičega što je stekla u braku. 'Rekao mi je da moramo otići kod odvjetnika koji će nam pomoći oko financijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji inzistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije riječ o predbračnom ugovoru', otkrila je.

No, upravo se o takvom ugovoru radilo. Potpisala ga je u neznanju, a potpisom se odrekla prava koja su joj pripadala kao zakonitoj supruzi. Dobila je samo obiteljsku vilu u Los Angelesu koju će naslijediti njezina djeca. Uz to, potpisala je i da se ništa što su izrekli za vrijeme braka kao i nikakve scene ne smiju spominjati u sudskim procesima. 'Potpisala sam jer sam mu slijepo vjerovala. Čemu brak ako mu ne vjerujem? Bili smo srodne duše. Vjerovala sam da se nikada nećemo rastati. Život bez njega bio mi je nezamisliv', dodala je.