Ruski milijarder Roman Abramovič (57) razveo se tri puta i otac je sedmero djece. S prvom suprugomOlgom Yurevnom Lysovom bio je oženjen samo tri godine, od 1987. do 1990. godine. Njegova druga supruga je Irina Malandina koja je s njim bila u braku od 1991. do 2007. te su dobili petero djece.

Roman Abramovič i Irina Malandina dobili su petero djece
STR / AFP / Profimedia 

Tko je treća supruga Romana Abramoviča?

Javnosti i medijima posebno je bila zanimljiva njegova treća supruga, 15 godina mlađa ljepotica Daša Žukova (42),koja ga je zavela dok je još bio u braku s Irinom. Vjenčali su se 2008. i dobili dvoje djece - sina i kćer.

Roman Abramovič i Daša Žukova bili su u braku devet godina
RICHARD YOUNG / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Razveli su se 2017. nakon devet godina braka i tad su se oglasili priopćenjem.

'Nakon 10 godina zajedništva donijeli smo tešku odluku da krenemo svako svojim putem, ali ostat ćemo bliski prijatelji, roditelji i partneri u projektima koje smo radili zajedno. Obvezali smo se zajedno odgajati našu djecu', poručili su bivši supružnici.

Roman Abramovič i Daša Žukova bili su u braku devet godina
BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Daši je razvod navodno donio između 200 i 300 milijuna dolara.

'Nije me iznenadilo kad sam čula vijesti o njegovom 'prijateljstvu' s 25-godišnjom Dašom Žukovom. Ona je jako lijepa žena iz dobre obitelji, mlada, seksi i atraktivna. Ono što znam je da kad se on zaljubi, ne postoji ništa oko njega osim te osobe. Napravit će sve što mora kako bi bio sa ženom koju voli i u tome ga ništa i nitko neće spriječiti. Roman možda ima sav novac ovog svijeta, ali on mu neće kupiti ljubav i sreću. Strahujem zbog njega. Mislim da nikada neće biti u potpunosti sretan jer će uvijek htjeti još', ispričala je njegova prva supruga Olga Yurevna Lysova.

Roman Abramovič i Daša Žukova bili su u braku devet godina
Prokofyev Vyacheslav / TASS / Profimedia 

Daša nije dugo patila zbog razvoda. Naime, 2019. udala se za bogatog grčkog nasljednika Stavrosa Niarchosa, a par je 2021. dobio sina Philipa Stavrosa Niarchosa.

Daša Žukova i Stavros Niarchos vjenčali su se 2019. godine
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Žukova na Instagramu ima više od 150 tisuća pratitelja s kojima ponekad dijeli trenutke iz svog privatnog života.