Ruski milijarder Roman Abramovič (57) iza sebe ima tri propala braka i otac je sedmero djece.

Tko je prva supruga Romana Abramoviča?

S prvom suprugom Olgom Yurevnom Lysovom bio je oženjen samo tri godine, od 1987. do 1990. godine. Tajkun je tri godine stariju kći utjecajnog diplomata upoznao kao 20-godišnjak u restoranu i tad nije ima silno bogatstvo kao sad.

Roman Abramovič je poznati ruski milijarder
Profimedia 

Jako su se zaljubili, a Abramovič ju je već nakon osam tjedana pitao da žive zajedno. Ubrzo je uslijedilo i vjenčanje.

Fotografiju s njihovog vjenčanja možete pogledati OVDJE.

Abramovičevi roditelji nisu bili zadovoljni njegovim izborom jer je Olga već imala dijete, tada dvogodišnju djevojčicu Nastyju koju je dobila tijekom jedne afere.

'No samo im je rekao da se izgube. Htio me je i to je bilo to. On ako nešto želi, to i dobije', rekla je ona kasnije.

Roman Abramovič je poznati ruski milijarder
Profimedia 

Olgini roditelji su upravo ti koji su pomogli Abramoviču da napravi prve poduzetničke korake. Dali su paru kao vjenčani poklon 2.000 rubalja što je Roman uložio u preprodaju na crnom tržištu. U njegovom asortimanu su se našli parfemi, najlonke, paste za zube i dezodoransi.

Utrostručio je uloženi iznos i uspio legalizirati svoj posao, a onda je sa suprugom osnovao kompaniju za proizvodnju lutaka. Život im se potpuno promijenio.

Roman Abramovič je poznati ruski milijarder
Profimedia 

No ubrzo nakon uspjeha uslijedili su krizni trenuci u njihovom braku. Abramovič je na jednom letu upoznao stjuardesu, buduću suprugu Irinu Malandinu koja je presudila njegovom braku. Olga je svojedobno otkrila kako se osjećala kao prevarena žena.

'Moja intuicija mi je govorila što se događa. Znala sam da pred jutro ulazi u moj krevet nakon što je proveo noć s drugom ženom. Kada sam ga suočila sa svojim sumnjama, rekao mi je da mi se priviđaju stvari. On jako dobro zna kako sačuvati tajnu. Znam kako se Irina osjeća. Sjećam se sebe kad sam to prolazila. Bila sam mlađa od nje kad me Roman ostavio, ali užasna bol i šok bili su nešto kroz što više nikad ne bih željela prolaziti', ispričala je.

Roman Abramovič je poznati ruski milijarder
Profimedia 

Olgi skoro ništa nije ostalo nakon razvoda - ostavio ju je u jednosobnom stanu u kojem su živjeli i sitnom količinom novca. Ipak, nedugo nakon kraha braka s Abramovičem udala se za glazbenika Stefana Stefanovicha.