Medijski mogul Rupert Murdoch (92) i 26 godina mlađa Ann Lesley Smith (66) otkazali su zaruke, samo dva tjedna nakon što objavili da su se zaručili, piše Daily Mail

Rupert Murdoch i Ann Lesley Smith prekinuli su zaruke
Profimedia 

Trebali su se vjenčati ovo ljeto, a par je nakon razgovora nevoljko došao do ove zajedničke odluke. Prijatelj blizak paru rekao je da je Ann Leslie Smith bilo teško zbog silnog interesa javnosti.

Jednostavno se nije mogla nositi s tim. Ona je vrlo povučena. Jučer su sjeli i razgovarali te se složili da je bolje da se rastanu. S druge strane, Murdoch prihvaća da će se javnost zanimati za njega i ne postoji ništa što može ili želi učiniti da to promijeni’, rekao je.

Rupert Murdoch i Ann Lesley Smith prekinuli su zaruke
Profimedia 

Drugi izvor otkrio je kako milijarder još gaji osjećaje prema Smith.

On joj se divi, poštuje je i misli da je sjajna žena. Sviđa mu se što je tako smirena i jaka, a i to što dijeli njegova vjerska uvjerenja’, kazao je.

Rupert Murdoch i Ann Lesley Smith prekinuli su zaruke
@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Strani mediji pišu da se par upoznao prošlog rujna, a Smith je njihovu vezu opisala kao ‘božji dar’. Inače, ona iza sebe ima dva braka, dok bi Rupertu ovo bio peti brak. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 17.6 milijardi dolara.