Nije dugo trebalo da poduzetnica Mirjana Hrga objavi novi status na Facebooku. Nekadašnja novinarka i bivša savjetnica Kolinde Grabar-Kitarović ovaj put je komentirala gostovanje Ivice Propadala u talk showu 'U svom filmu'.

Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti
STORY ARHIVA 

Gledam Propadala kod Tončice Čeljuske, priča o ljudima, druženju, važnosti kretanja... Nismo se puno družili, ali s puno poštovanja i simpatije. Par slučajnih kava bilo je dovoljno da mi upravo taj čovjek otvori vrata najljepšeg svijeta i postane jedan od ključnih ljudi u mojem životu. Posve neočekivano. Sa svih aspekata... 2010., ja već 2 godine doma. Na vlasti HDZ. Ja obilježena i već 10 godina ispaštam jer nisam presvukla dres s promjenom vlasti. To je bilo dovoljno da mi lupe etiketu. "Pretvrda Hrvatica". No, iako na vlasti više nije SDP, meni kao da su vrata svih televizija zaključana...’, napisala je i dodala:


'Zove Propadalo. "Bi li otišla posložiti u Sarajevo jednu tv?". Naravno da bih. Nakon par mjeseci, neka žestoka hrvatska tema, ja komentator. Drugi dan zvoni opet telefon. Zove Al Jazeera. Počinje najljepše putovanje koje nisam mogla ni zamisliti. Propadalo je "otčepio" taj životni put. Ponavljam, posve neočekivano, jer moj krug je bio toliko širok da sam se svima više nadala nego njemu. Hvala mu. Ljudina. U pravu je kad kaže koliko je važno "biti živ", živjeti, družiti se, mijenjati okruženja... Život piše nevjerojatne priče’.

Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti
IGOR SOBAN/PIXSELL 

Pratitelji na društvenoj mreži su ispod njezine objave komentirali da je Propadalo 'Ljudina, a tako skroman' i da su o njemu čuli sve najljepše.