Ivanka Trump još jednom se našla u središtu pozornosti. Najstarija kći Donalda Trumpa objavila je selfie na kojem pozira u ‘kaubojskom’ outfitu. Istaknula je vitku figuru i zaradila brojne komplimente, no bilo je i onih koji su je ‘popljuvali’ jer smatraju da je premršava.

Što nije u redu s tobom Ivanka? Jako si mršava’, ‘Izgledaš bolesno’, ‘Trebaš početi jesti’, ‘Wow, ona je tako mršava’, ‘Predivna kao i uvijek, no izgledaš kao da si mnogo smršavjela', redali su se komentari.

Ivanka Trump je kći Donalda Trumpa
Profimedia 

No čini se kako ova 41-godišnjakinja ne mari za komentare hejtera. Inače, Ivanka neće sudjelovati u predsjedničkoj kampanji oca Donalda Trumpa jer se u potpunosti odlučila posvetiti svojoj obitelji.

Podsjetimo, Donald Trump objavio je svoju kandidaturu za predsjedničke izbore u SAD-u koji će se održati 2024., no u njegovom stožeru doći će do bitnih promjena. Njegova najstarija kći Ivanka Trump odlučila je zaobići očevu predsjedničku kampanju te se u potpunosti posvetiti suprugu i djeci.

Ivanka Trump je kći Donalda Trumpa
Profimedia 

Ivanka je nekoć obnašala dužnost Trumpove savjetnice u Bijeloj kući, a nedavno je tamošnjim medijima dala službenu izjavu u kojoj iznosi da će oca i dalje podržavati, ali iz udobnosti svoga doma.

'Volim svog oca jako, ali ovoga puta odlučila sam na prvo mjesto staviti svoju djecu i svoj privatni, obiteljski život. Svog ću oca uvijek voljeti i podržavati, no od sada će to biti izvan političke arene', poručila je Ivanka.

Njezina odluka da se povuče s političke scene te se posveti svojoj obitelji nimalo ne iznenađuje. Naime, njezin suprug Jared Kushner već neko vrijeme vodi bitku sa zdravljem, odnosno zloćudnim tumorom štitnjače.