Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRGA IZNENADILA OBJAVOM: 'Vjerujem da ovih mjeseci nitko od vas ne bi želio raditi u...'

Nekadašnja novinarka i bivša savjetnica Kolinde Grabar-Kitarović, poduzetnica Mirjana Hrga, opet se javila na Facebooku.

 Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti Izvor: Dražen Kokorić

Nije dugo trebalo da poduzetnica Mirjana Hrga objavi novi status na Facebooku. Ovaj put se osvrnula na Ministarstvo unutarnjih poslova.

 Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti Izvor: PETAR MAČEK/PIXSELL

'Skloni smo podcjenjivanju svega. Institucija prvenstveno. Vjerujem da ovih mjeseci nitko od vas ne bi želio raditi u MUPu, na poslovima izdavanja radnih dozvola. Radnici stižu iz zemalja koje većina ne može od prve naći na karti svijeta. Spletom okolnosti sam svjedok njihova napora. U turističkoj zemlji u kojoj domaćih radnika nema ili ne žele to biti.. Situacija ravna invaziji.’, napisala je i dodala:

 Mirjana Hrga o MUP-u Izvor: Facebook

‘A njih, djelatnika na šalterima i u uredima toliko koliko je. To ni jedna plaća ne može nadoknaditi. Eventualno, skinuti im kapu kao što s razlogom skidamo Gorskoj službi spašavanja, ili vatrogascima... jer rade isto. Osim sto MUPovi djelatnici i veleposlanstva/konzulati, spašavaju doslovno ekonomski opstanak turističke zemlje Hrvatske. Mislim da to treba vidjeti i osvijestiti’.

 Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti Izvor: STORY ARHIVA

Hrga je inače poznata po tome da nema dlake na jeziku pa na Facebooku redovito dijeli svoje stavove o određenim temama.

Povezane Vijesti