Bivša manekenka Tea Slavica ima razlog za slavlje – diplomirala je međunarodno poslovanje na Rochester Institute of Technology u Zagrebu. Na Instagramu je objavila fotografije s promocije, a pratitelji su joj u komentarima čestitali.


Inače, Tea je bivša djevojka dinamovca Brune Petkovića, a vijest o njihovom prekidu je krajem 2019. mnoge iznenadila.

'Bruno Petković je od sada slobodan dečko', napisala je Tea u poruci za Večernji list.

Tea Slavica i Bruno Petković su bili u vezi
Robert Gašpert 

Atraktivna brineta na Instagramu ima oko 15 tisuća pratitelja, a njezin ljubavni status trenutačno nije poznat. Mnogi ne znaju da je Tea unuka Zdenke Infeld, jedne od najbogatijih Hrvatica.

Zdenka Infeld jedna je od najbogatijih Hrvatica
Instagram 

'Baka Zdenka vodi bečku tvornicu Thomastik Infeld, koja je jedan od najvećih proizvođača žica za gudačka i trzajuća glazbala na svijetu i ove je godine proslavila stotu obljetnicu. Dolazim iz umjetničke obitelji. Baka ima kolekciju od 14.000 slika, a cijela obitelj uživa u umjetnosti, glazbi, kulturi opere. Moj dida Peter Infeld bio je operni pjevač', ispričala je Tea 2019. za Jutarnji list.

Njezina velika strast je jahanje.

‘Jahanje je moja ljubav od djetinjstva. Nisam imala lutke i barbike kao druge djevojčice, moje su igračke uvijek bili konji, plišani, plastični... A onda mi je, kada sam imala 15 godina, baka ispunila želju i kupila konja. Prije toga sam se već tri godine bavila jahanjem engleskih konja, čak sam i pala s jednog. Digla sam se i nisam imala teže ozlijede, ali mama nije bila presretna i nije htjela da se profesionalno bavim jahanjem’, rekla je i dodala:

Bavila sam se nizom sportova - tenisom, plesom, jahanjem, veslanjem, skijanjem i bordanjem - ali škola mi je, a sada faks, uvijek na prvome mjestu. Više se vidim u biznisu jer me to najviše zanima. Voljela bih se usmjeriti na područje financija. Nadam se da ću se prvo sama dokazati u tom svijetu, a kada postignem uspjehe, nastavit ću raditi u obiteljskoj tvrtki’.