Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i bivši premijer, Zlatko Mateša (73), bio je jedan od brojnih poznatih osoba koje su došle na posljednji ispraćaj Miroslava Ćire Blaževića na Mirogoju. Nosio je crni baloner te je nabacio sunčane naočale.

Zlatko Mateša na sprovodu Ćire Blaževića
Robert Gašpert 

Mateša je već neko vrijeme u vezi s 12 godina mlađom epidemiologinjom Dijanom Mayer. Par je krajem prošle godine snimljen u Katru na tribinama uoči utakmice Hrvatske i Maroka na Svjetskom prvenstvu.

Zlatko Mateša i Dijana Mayer u Katru
GORAN STANZL/PIXSELL 

Podsjetimo, da su se Dijana i Zlatko zbližili saznalo se u ljeto 2021. nakon što je on prekinuo dugogodišnju vezu s 34 godine mlađom Bojanom Maglaić.

Zlatko Mateša i Bojana Maglaić bili su u vezi
Story 

Inače, Zlatko Mateša iza sebe ima tri propala braka, a sa svim bivšim suprugama je, kao i s bivšom djevojkom Bojanom, ostao u dobrim odnosima. Ranije je izjavio da se ne planira vjenčati i četvrti put.

Zlatko Mateša i Dijana Mayer su u vezi
MATIJA HABLJAK/PIXSELL 

S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. Treću suprugu, 16 godina mlađu Sanju Gregorić, oženio je u tajnosti 1994. godine u Mariji Bistrici. U tom braku dobio je kćer Elu, a rastao se od Sanje nakon 13 godina braka.