Poduzetnica Mirjana Hrga, koja je u mjestu Osor na Cresu otvorila konobu Mare, na Facebooku je podijelila fotografiju svojih zaposlenika koji su se bacili u radnu akciju.

Ponosna na svoje ljude. I način kako radimo i ulažemo. Polako, ali jedino normalno. Korak po korak’, napisala je.

Hrga je ranije u intervjuu za Story otkrila kako je došla na ideju da otvori konobu Mare.

Putujući svijetom shvatila sam da pamtim samo autentična mjesta s dušom i dobrom hranom. Nisam pristalica kemija i izmišljanja hrane. Volim da se držimo onoga na čemu smo odrasli. To su naši okusi. U restoranu se koriste isključivo hrvatske namirnice i poslužuju hrvatska vina. Ne sanjamo nikakvu slavu, samo zadovoljstvo gosta. To je i smisao takvih mjesta’, rekla nam je.

Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti
IGOR SOBAN/PIXSELL 

Tad smo je pitali je li joj problem nakon ozbiljne novinarske karijere prati čaše u svojoj konobi.

Za ekipu bih učinila sve. Ne samo pranje čaša. Uživam raditi i ništa mi nije ispod časti. Neprestano fizički radim. To me relaksira i čini zdravijom’, objasnila je.