Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVAKO IZGLEDA ŽENA LEA RADELJAKA: Poznato je čime se bavi, lani su dobili sina

Leo Radeljak i supruga Ivana u braku su od 2013. godine.

 Leo Radeljak je sin Josipa Radeljaka Dikana Izvor: Facebook

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan (80) oduvijek je punio medijske stupce zbog svog burnog ljubavnog života, a medijima i javnosti nisu bile zanimljive samo partnerice, već i njegova djeca – sin Leo i kći Lana.

 Leo Radeljak i Lana Radeljak su djeca Josipa Radeljaka Dikana Izvor: Tomislav Miletić/PIXSELL

41-godišnjeg Lea dobio je u svom prvom braku, s glumicom Desankom Bebom Lončar. O njegovom sinu ne zna se mnogo, no poznato je da je oženjen.

Tko je supruga Lea Radeljaka?

Ona je Ivana Glavačko i po zanimanju je odvjetnica. Kako je Index pisao, prvo je s Leom bila prijateljica, nakon čega se između njih rodila ljubav.

Vjenčali su se 2013. u okolici Zagreba, a ceremoniji su prisustvovali prijatelji i članovi uže obitelji. Par je prošle godine dobio sina.

Dikan se tad pohvalio da je postao djed, a otkrio je i ime unuka.

Hvala Bogu i dobro nam došao, Adriane! Ben arrivato! Bienvenue! Welcome! Upravo nam je na svijet došao novi pripadnik plemena Radeljak! Morat ću s njime ozbiljno porazgovarati jer mi je sada priredio da sam, kažu, najednom postao NONO (dida po Vuku)!?’, napisao je.

 Leo Radeljak je sin Josipa Radeljaka Dikana Izvor: Marin Tironi/PIXSELL

Na Facebook profilu Lea Radeljaka može se naći nekoliko fotografija na kojima pozira sa suprugom Ivanom koja je nakon vjenčanja svoje prezime promijenila u Radeljak.

Povezane Vijesti