Jedna je princeza od Walesa, a druga vojvotkinja od Sussexa. One su Kate Middleton i Meghan Markle. No znate li koliko su visoke najpoznatije šogorice? Odgovor bi vas mogao iznenaditi.

Kate Middleton i Meghan Markle su supruge prinčeva Williama i Harryja
Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia 

Jedna je viša od druge sedam centimetara. Naime, Kate je visoka 175 centimetara, dok je Meghan visoka 168 centimetara.

Kate Middleton i Meghan Markle su supruge prinčeva Williama i Harryja
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Već i ptice na granama znaju da njih dvije godinama nisu u najboljim odnosima, a nedavno je procurila informacija da Meghan zamjera šogorici jednu stvar i smatra da bi joj se trebala ispričati.

Princ William, Kate Middleton, Meghan Markle i princ Harry su članovi britanske kraljevske obitelji
Splash News / Splash / Profimedia 

'Megan se ne osjeća krivom zbog Kate, jer smatra da je Kate trebala biti jedina osoba u kraljevskoj obitelji koja će je poduprijeti u svakoj poteškoći. Meghan je znala da je Kate autsajder pa jednostavno nije mogla razumjeti zašto Kate uvijek vuče kraljevsku liniju umjesto da podržava nju, drugu autsajderku', rekao je kraljevski stručnjak Tom Quinn za The Mirror.

Kate Middleton, Meghan Markle i princ Harry su članovi kraljevske obitelji
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Kateina dijagnoza raka bila je pravi šok za Meghan, ali ona ne vidi način da popravi odnos, jednostavno zato što je postao toliko otrovan. Također, ne želi da ljudi govore da se pokušava pomiriti s Kate samo zato što je ona bolesna. Meghan i dalje smatra da je Kate pogriješila i da bi se trebala ispričati prije nego pokušaju izgraditi mostove', dodao je.