Bivši američki predsjednik, Donald Trump, ima četvero djece - sinove Donalda Trumpa Jr.-a, EricaBarrona te kćeri Ivanku i Tiffany.

Tko je Tiffany Trump?

Najmlađa Trumpova kći rođena je 13. listopada 1993. na Floridi. 'Crna ovca obitelji', kako američki mediji nazivaju Tiffany, jedna je od rijetkih članica loze Trump kojoj se ne sudi zbog prevare ili pronevjere novca. Upravo to što je odrastala samo uz majku Marlu Maples, koja je bila druga Donaldova supruga, učinilo je Tiffany potpuno drukčijom od ostatka obitelji, a ni danas nije netko tko se ‘gura’ da bude u centru pažnje.

Tiffany Trump je najmlađa kći Donalda Trumpa
Profimedia 

Zapravo, to što je svih ovih godina smatrana ‘autsajdericom’ spasilo ju je ‘provlačenja po blatu’ kroz koje su prolazili njezina braća i sestre jer su podržavali očeve, nerijetko bizarne, ideje. Ipak, iako je na tome zaradila određene simpatije javnosti, bilo je i onih koji su je prozivali zbog izgleda.

Tiffany Trump je najmlađa kći Donalda Trumpa
Profimedia 

Tako su govorili da je ‘nepodnošljivo ružna’, ‘preslikana otac’, ali i da je ‘karma ku*ka, jer nije naslijedila majčinu ljepotu, što je Marlina kazna jer je bila ljubavnica’. Tiffany se čak u jednom trenutku ‘bacila’ u glazbene vode pa je 2011. snimila pjesmu ‘Like A Bird’, a kasnije je u intervjuu s Oprah Winfrey rekla da se razmišljala hoće li svoju karijeru nastaviti u tom smjeru.

Čak je jedan period bila i pripravnik u časopisu ‘Vogue’, ali nije se tamo dugo zadržala jer je njezin otac počeo predsjedničku kampanju, što znači da je i ona morala svoj život prilagoditi tome. Na Instagramu je prati više od milijun fanova koje redovito ‘časti’ fotografijama s putovanja i druženja s poznatima, a nerijetko objavi fotke na kojima pozira s članovima obitelji.

Tiffany Trump je najmlađa kći Donalda Trumpa
Profimedia 

Što se tiče njezinog ljubavnog života, krajem 2022. udala se za četiri godine mlađeg Michaela Boulosa

Tiffany Trump i Michael Boulos vjenčali su se krajem 2022.
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Vjenčanjem su prevladavale bijela i plava boja, a bivši predsjednik definitivno nije škrtario na vjenčanju kćeri za koju je otvoreno priznao kako mu nije mezimica, već dapače, 'najmanje draga'. Također, izjavio je da se 'njome ponosi nešto manje nego svojom drugom djecom'.

Tiffany Trump je najmlađa kći Donalda Trumpa
Profimedia 

Trumpov zet rođen je u Libanonu, a nasljednik je nigerijskog konglomerata Boulos Enterprises za koji se pretpostavlja da teži nekoliko milijardi dolara.

Tiffany Trump i Michael Boulos vjenčali su se krajem 2022.
Profimedia 

Par se upoznao nekoliko godina prije vjenčanja dok je on studirao u Londonu, a ona bila na europskom odmoru.