Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SODOMA I GOMORA: Radnica elitnog se*s kluba otkrila najprljavije tajne moćnika, ovo su pravila koja se moraju poštovati

Postoje ključna pravila koja gosti moraju poštivati kad kroče u klub SNCTM.

 SNCTM je najeltiniji se*s klub na svijetu Izvor: Matthew McDermott / Polaris / Profimedia

SNCTM je najeltiniji se*s klub na svijetu, a poznat je po tome da organizira ‘vruće’ večeri u Los Angelesu, New Yorku i Miamu. Osim toga što morate izdvojiti tisuće dolara da biste uopće kročili tamo, postoje ključna pravila koja gosti moraju poštivati.

 SNCTM je najeltiniji se*s klub na svijetu Izvor: Matthew McDermott / Polaris / Profimedia

Detalje je otkrila Inka Nevala, Finkinja koja radi kao kreativna direktorica u tom klubu. Jedan od njezinih zadataka je koordiniranje nastupa i posebnih događaja. Ispričala je što se događa na zloglasnim zabavama, na koje često dolaze bogati i slavni.

SNCTM događaji uglavnom su ograničeni na 100 gostiju kako bi se osigurala intimna, ali avanturistička atmosfera. Na našim događajima obično postoji formalni kodeks odijevanja. Zahtijevamo da muškarci nose odijela, a žene elegantne večernje haljine ili donje rublje. Jedno od naših zlatnih pravila je isticanje pristanka i suzdržavanje od opijanja. Ali, najvažnije pravilo je biti otvorenog uma i uživati’, rekla je za Daily Star.

 SNCTM je najeltiniji se*s klub na svijetu Izvor: SNCTM/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kaže kako je glavni fokus kluba stvaranje visoko senzualne umjetnosti koja ‘nadilazi konvencionalne granice’.

Polaznici mogu steći uvid u intimnost i osobni rast, čineći SNCTM događaje prilikama za duboka ljudska iskustva. Parovi često dolaze na ove događaje s dozom nervoze, ali odlaze radosni, podsjećaju na tinejdžere’, rekla je.

 SNCTM je najeltiniji se*s klub na svijetu Izvor: Matthew McDermott / Polaris / Profimedia

Iako je kodeks odijevanja bitan, sve se može promijeniti kako večer prolazi.

Gosti obično dolaze u elegantnoj večernjoj odjeći, muškarci se odlučuju za odijela. Kako se večer odvija, neki prihvaćaju jedinstvene izraze osobnog stila, uključujući fino donje rublje. Neki počnu hodati uokolo s potpuno otkrivenom kožom ukrašenom nakitom kao što su BDSM predmeti poput ovratnika i povodaca’, otkrila je Nevala.

 SNCTM je najeltiniji se*s klub na svijetu Izvor: Matthew McDermott / Polaris / Profimedia

Postoje različita okruženja u kojima parovi mogu uživati, od VIP kauča do glavne spavaće sobe s pjenušavom kadom. To obično ovisi o paru koji najčešće traži inspiraciju od drugih.

Atmosfera je nabijena pozitivnom energijom. A usred toga, lijepe i imućne osobe upuštaju se u svoja jedinstvena erotska putovanja. Po cijelom prostoru, tajanstvena bića postavljaju zadivljujuće instalacije, dodajući element intrige cjelokupnom iskustvu’, zaključila je.

Povezane Vijesti