'Kad sam dobila ove poruke i video, bila sam u šoku. Užas': Natjecala se u 'Životu na vagi', a sad je iznenadila objavom

Javnost ju je upoznala prije nekoliko godina kad se natjecala u popularnom showu 'Život na vagi', a sad je iznenadila objavom.

Instagram

Kći poznatog sesvetskog tajkunaMarijana Šarića, Lucija Šarić Lončarek, na Instagramu se raspisala o ženi koji čuva njezinog psa.

Instagram 

Nisam imala neku namjeru pisati o ovome šta sam proživjela s Glorijom jer se znamo više godina i mislim da svaka priča ima dvije strane, ali ako je 50% ovoga točno, to je užas, to je strašno i toj osobi nitko ne bi trebao dati svog psa na čuvanje. Kada sam dobila ove poruke i video, bila sam u šoku i naravno obratila sam se Gloriji s pitanjem da li je realno da ti svake godine ostavljam psa po 2-3 tjedna i plaćam to više nego svi ostali jer je moj pas problematičan i da ti mog psa držiš u kavezu, Glorijna obrana je bila da to ništa nije istina i da je moj pas bio u kavezu samo za vrijeme hranjenja’, napisala je.

Instagram 

Ne pada mi napamet nekoga lažno optuživati ili izlagati sramoti, ali nakon svega što sam pročitala o Gloriji u ovih par dana i o udruzi, mogu samo reći da svaki put kad pogledam Kana, krenu mi suze, što zbog ljutnje da sam bila tako glupa i ostavila psa osobi na koju je on uvijek režao i dandanas jako reži (nije djelovalo jako čudno tada jer moj pas voli jako mali krug ljudi i životinja), što zbog tuge i pomisli što je taj pas tamo prošao. Iz tog razloga na sljedećim storyjima objavljujem poruke koje sam dobila na medenom mjesecu i video. Moj jedini cilj je da Glorija, ako je stvarno takve stvari radila, momentalno prestane jer očito nema ni strpljenja ni živaca za rad sa životinjama i DA UPOZORIM DRUGE LJUDE KAKO IM SE NEBI DESILO ISTO’, dodala je.

Instagram 

Također, objavila je snimku koja prikazuje pse u kavezima.

Osoba koja je radila tamo poslala mi je ovaj video, nekoliko mjeseci poslije. Ne znam tko su drugi psi, ali možda netko od vas zna!’, poručila je.

Instagram 

Zatim je objavila poruke koje je dobila od te osobe.

Što je od toga istina, zna Glorija i psi koji su bili kod nje, meni je ovo sve uopće teško za povjerovati. Ne mogu vjerovati da bi netko to radio i još to naplatio 500-600 eura’, napisala je.

Instagram 

Nakon toga je objavila snimku na kojoj se njezin pas igra.

Hvala svima na brizi za Kana, ali on je i dalje jedan hrabar i pametan dečko, treba puno više od jedne Glorije da slomi njegov duh’, zaključila je.

Instagram 

Podsjetimo, Luciju je javnost upoznala prije nekoliko godina kad se natjecala u popularnom showu 'Život na vagi'. U rujnu 2022. udala se za dugogodišnjeg dečka Marka Lončareka.

Instagram 

Fotografije Lucije Šarić Lončarek pogledajte u galeriji:

Instagram Lucija Šarić Lončarek