Hrga posvetila objavu posebnoj osobi: 'Dočekala me svaku večer s posla, nije me znala duže od 5 dana kad mi je rekla...'

Bivša novinarka poznata je po tome da na društvenoj mreži dijeli anegdote iz svog privatnog života.

Privatni album

Bivša novinarka, poduzetnica Mirjana Hrga, na Facebooku je objavila fotografiju na kojoj pozira s prijateljicom, njezinim sinom i njegovim prijateljem.

Došla mi je Una. Moja draga prijateljica. Kad sam stigla u Sarajevo, nije me znala duže od 5 dana kad mi je rekla: “Nemoj živjeti u hotelu. Dođi živjeti sa mnom i mojim sinom. Bit će ti ugodnije”. Mak je ovaj lijevi. Kako njemu, tada dječaku od 5 godina, tako i meni: svako jutro, godinama, čekao me svježe cijeđeni sok i svježe - pedantno narezano na kockice - voće. Dočekala me svake večeri s posla. Dočekala me sa svakog putovanja. Ja sam stvarala međunarodnu karijeru. Mak je narastao i otišao strudirati u Ameriku. Danas je odličan student i model u Los Angelesu’, napisala je.

‘Uvijek kažem: “Super smo ga odgojile”. Godine prolaze. Unatoč različitim kontinentima i državama, mi smo tu. U život nam je ušao i Nikša. Makov prijatelj. Dakle, jednako odgojeno dijete. Nije znao ništa kad je došao i rekao: “I ja bih u Ameriku studirati. Zaradio bih kod Vas džeparac. Ništa ne znam, ali naučit ću”. I tako je bilo. Obožavamo ga. Krug dobrih ljudi se širi. Uvijek polako i sa objašnjivim smislom. To bih nazvala - ljepotom života’, dodala je.

Dražen Kokorić 

Hrga je poznata po tome da na društvenoj mreži komentira aktualnosti i dijeli anegdote iz svog privatnog života.