OVAKO JE IVA TODORIĆ IZGLEDALA PRIJE 16 GODINA: Kao da nije ostarjela, no jedna stvar se promijenila

Davne 2007. kamere su 'ulovile' Ivu Todorić na zagrebačkoj špici.

John Pavlish

Osvanule su stare fotografije Ive Todorić, kćeri nekoć najmoćnijeg hrvatskog poduzetnika Ivice Todorića. Gazdina mezimica je sad već davne 2007. prošetala zagrebačkom špicom s djecom. Prije 16 godina nosila je dugu tamnu bundu s kapuljačom i kožne čizme.

Tomislav Miletić/PIXSELL 

U odnosu na tad Iva se nije mnogo promijenila, no jedna stvar je drukčija – sad se preziva Todorić dok je 2007. bila Iva Balent.

EMICA ELVEDJI/PIXSELL 

Naime, tad je još uvijek bila u braku s Hrvojem Balentom za kojeg se udala 2001. godine. Supružnici su dobili kćer Taru te sinove Ivana i Antu. Razveli su se 2019. nakon 18 godina braka.

Robert Gašpert 

O njezinom trenutačnom ljubavnom životu ne zna se mnogo, no ranije je bila u vezi s misterioznim Nikolom iz Beograda.

Iako je na društvenim mrežama povremeno dijelila njihove zajedničke fotografije, Iva je tadašnjem partneru skrivala lice na objavama, a o njemu se u javnosti znalo jako malo.

Instagram 

U jednom trenutku se počelo šuškati da su se i zaručili, a Todorić je to demantirala te se nedugo zatim saznalo da su prekinuli.

'Informacija je točna. Samo mogu potvrditi da je istina da Nikola i ja više nismo zajedno', rekla je Iva za Story.hr krajem 2021 godine.