OSVANULE STARE FOTOGRAFIJE PEVECOVIH: Tad su uživali, a onda je uslijedio najgori period u njihovim životima

Supružnici Višnja i Zdravko Pevec snimljeni su 2008. na Izboru za titulu Model Hrvatske.

Slavko Midzor/PIXSELL

Osvanule su 15 godina stare fotografije Zdravka i Višnje Pevec. Sad već davne 2008. u Đurđevcu je održan Izbor za titulu Model Hrvatske i to u hotelu koji je bio u vlasništvu Pevecovih pa su i oni bili na eventu.

Jurica Galoic/PIXSELL 

Višnja je tad nosila ljubičasti komplet, dok je Zdravko imao klasično odijelo. Oboje su bili odlično raspoloženi i rado pozirali fotografima.

Jurica Galoic/PIXSELL 

I dok su tad uživali, ubrzo nakon toga uslijedio je najgori period u njihovim životima. Njihova tvrtka je 2009. otišla u stečaj, a njih dvoje - u zatvor. U istražnom zatvoru proveli su šest mjeseci, a zatim su bili proglašeni krivima zbog ‘zloupotrebe povjerenja u gospodarskom poslovanju’. Višnji je zatvorska kazna od godine dana zamijenjena radom za opće dobro, dok je Zdravku priznato vrijeme provedeno u pritvoru te je dobio još 11 mjeseci zatvora.

SANDRA ŠIMUNOVIĆ/PIXSELL 

'Kada je Zdravko bio u zatvoru, to je bio pakao za mene. Najgori dio života. Kad je došla korona, čak nisam ni do njega mogla doći. Za to vrijeme, dok je on bio u zatvoru, ja sam se borila sa sinovima, radili smo i stvarali. Kao dobrotvorni rad da ne završim i ja u zatvoru radila sam u Bjelovaru, volontirala. Radila sam s djecom s posebnim potrebama, a čak sam radila i u proizvodnji povrća', ispričala je Višnja u intervjuu za Story prošle godine i dodala:

Damir Spehar/PIXSELL 

'Ranije smo imali tisuće prijatelja, a danas ih možemo na prste nabrojati. Kada je Zdravko bio u zatvoru, ja sam bila sama kući, na velikom imanju svojih roditelja. Ljudi kada su vidjeli koliko je ovo imanje pitali su me kako se usudim sama tu živjeti. Rekla sam im što mogu. Prijateljice me nisu ni nazvale, ni pitale da dođem kod njih na ručak i da me pitaju kako sam. Čovjek vidi tko mu je prijatelj kad mu je najteže’.