NOVI UDARAC ZA ZLOGLASNOG PODUZETNIKA: On i brat tjerali su djevojke na nezamislivo, a sad bi to mogli skupo platiti

Andrew Tate optužen je za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje kriminalne skupine za seksualno iskorištavanje žena.

Profimedia

Zloglasni poduzetnik i influencer Andrew Tate optužen je za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje kriminalne skupine za seksualno iskorištavanje žena, javlja Guardian. Optužnicu je podiglo rumunjsko tužiteljstvo, a osim Andrewa Tatea, za ista su djela optuženi i njegov brat Tristan te dvije Rumunjke.

Profimedia 

Guardian navodi kako su braća Tate i Rumunjke u kućnom pritvoru. Podsjetimo, kontroverzna braća bila su u policijskom pritvoru od 29. prosinca prošle godine do 31. ožujka prije nego što ih je sud u Bukureštu stavio u kućni pritvor.

Profimedia 

Andrew Tate također je optužen za silovanje jedne od žrtava, dok je Tristan optužen za poticanje drugih na nasilje.

Profimedia 

Suđenje neće odmah početi. Prema rumunjskom zakonu, slučaj se šalje sudskom preliminarnom vijeću, gdje sudac ima 60 dana da pregleda spise predmeta i odluči o zakonitosti optužnice.

Profimedia 

Inače, dok je boravio u rumunjskom zatvoru, Andrew je bio aktivan na Twitteru te se redovito žalio na uvjete u ćeliji. Pretpostavlja se da mu je netko drugi vodio račun i pisao objave.

Profimedia 

'Moja hrana stiže u 8 ujutro, u podne i u 17 sati. Imam plastičnu vrećicu kojom pokušavam zaštititi hranu od insekata. Cijeli dan provodim uništavajući muhe i mrave koji se približe obroku. Kad sunce zađe, sam jedem hladnu hranu u ćeliji', napisao je jednom prilikom.