TKO JE NOVA DJEVOJKA BILLA GATESA? Bila je u braku s direktorom koji je preminuo, poznato je čime se bavi

Otkako su nedavno snimljeni zajedno, mnoge zanima tko je Paula Hurd, nova djevojka Billa Gatesa.

Profimedia

Nakon što je milijarder Bill Gates (67) snimljen s novom djevojkomPaulom Hurd (60), javnost i medije počelo je zanimati tko je ona. Riječ je o udovici Marka Hurda, pokojnog izvršnog direktora Oraclea i bivšeg šefa Hewlett-Packarda.

Profimedia 

Paula trenutačno radi kao organizatorica događaja, a na poziciji je koordinatorice event prostora za Club 27, ali i voditeljice portfelja za Hurd Family Investment. Također, članica je Regentskog odbora na Sveučilištu Baylor te volontira u MPH Investmentsu.

Profimedia 

Prethodno je radila kao tehnički rukovoditelj u NCR Globalu, tvrtki za softver za digitalno bankarstvo. Tamo je radila 17 godina, preuzimajući razne rukovodeće pozicije u prodaji i uslugama sve dok 2001. nije napustila tvrtku.

Profimedia 

Njezin bivši suprug Mark Hud preminuo je 2019. nakon duge i teške bolesti. Imao je 62 godine. On i Paula u braku su bili oko 30 godina i dobili dvije kćeri. Starija kći Kathryn Hurd bavi se novinarstvom i izvještava o sustavu skrbi za djecu na Programu istraživačkog novinarstva UC Berkeley, a o mlađoj kćeri Kelly Hurd ne zna se mnogo osim da sa suprugom živi u San Franciscu.

Profimedia 

Podsjetimo, Paula i Bill Gates nedavno su zajedno gledali muško pojedinačno finale na Australian Openu u Melbourneu u Australiji. Navodno su zajedno više od godinu dana.

Opće je poznato da su Bill Gates i Paula Hurd u vezi, ali ona još nije upoznala njegovu djecu’, rekao je izvor za People.

Navodno su njezin pokojni suprug i sadašnji partner Gates bili prijatelji. Osnivač Microsofta se 2021. razveo od Melinde Gates nakon 27 godina braka. Imaju troje djece.