NAKON ŠTO JE SNIMLJEN U 'SKROMNIJEM' AUTOMOBILU: Ivica Todorić ima razlog za slavlje, oglasio se o svemu

Ivica Todorić i njegovi suradnici pravomoćno su oslobođeni optužbe da su oštetili Agrokor za oko 1,25 milijuna eura.

MARKO LUKUNIC/PIXSELL

Ivica Todorić (72) ima razloga za slavlje. Bivši vlasnik Agrokora i njegovi suradnici pravomoćno su oslobođeni optužbe da su oštetili taj koncern za oko 1,25 milijuna eura odlukom Vrhovnog suda u procesu Mali Agrokor. 

Čeka se pravni početak ključnog spora - procesa za veliki Agrokor, u kojem se Todorića i njegovih 14 suoptuženika tereti da su od 2006. do 2017. oštetili koncern za milijardu i 200 milijuna kuna.

JURICA GALOIĆ/PIXSELL 

Ivica Todorić sve je komentirao u Dnevniku Nove TV. Na pitanje što bi poručio DORH-u nakon dobivene bitke, odgovorio je:

Ovo traje šest godina. Prije šest godina oni su oteli privatnu imovinu u Hrvatskoj na način da su rekli da sam ja kriminalac. Mene su napadali, to im je trebalo da bi mogli oteti kompaniju. I da je kompanija u problemima. Nakon šest godina tri optužnice su dignute. Sve tri su pale. Kažu, to je u povijesti najveći proces. Pa, koje je to tužiteljstvo? To tužiteljstvo bi trebalo pasti jer u našem slučaju, najvećem slučaju, najvažnijem slučaju, nijedna optužnica im nije prošla’.

Inače, Todorić je nedavno snimljen u Zagrebu i tada je sjeo za volan svog 'skromnog' SUV-a te se uputio u nepoznatom smjeru.

MARKO LUKUNIC/PIXSELL 

Velika je to razlika od dana kada je poduzetnik bio na vrhu. Prije je imao osobnog vozača koji ga je vozio u luksuznim limuzinama. Neke su dostizale i cijene nešto niže od 243.000 eura, kako su tada pisali domaći mediji. Cijena automobila u kojem je sada snimljen Todorić kreće se od 28.000 eura.