Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MIRJANA HRGA IZNENADILA OBJAVOM: 'Vratite nam Todorića ili barem dignite čovjeku spomenik'

Mirjana Hrga posjetila je jednu vinariju u Baranji pa se pohvalila fotografijama.

 Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti Izvor: Dražen Kokorić

Bivša savjetnica Kolinde Grabar Kitarović, Mirjana Hrga, ‘skoknula’ je do Baranje te je posjetila jednu vinariju, a na Facebooku se pohvalila fotografijama s izleta.

Još jedan prelijepi dio Hrvatske. Baranja. Kad sam otišla u Srijem, Ilok, ostala sam bez teksta.
Sad opet. Od 2011. u vinariju Belje uloženo 20 milijuna eura. Izgrađeno za 330 dana. Spoj svega najboljeg u svijetu - talijanskih bačvi od slavonskog hrasta i francuskih tehnologija. Vratite nam Todorića... ili barem dignite čovjeku spomenik’, stavila je u opis objave.


Hrga je inače poznata po tome da na društvenoj mreži dijeli trenutke iz privatnog života, a redovito komentira aktualnosti te daje svoja mišljenja na određene teme. Tako se nedavno raspisala o odrastanju i crtićima.

Ima nešto u načinu na koji odrastaš, a koji nema veze s tim tko su ti roditelji nego u koje vrijeme si rođen. Ako je to "Tom i Jerry", opasnost pamtiš samo kao široku stražnjicu neke žene kojoj se ne sjećam glave jer naglasak je uvijek bio na tome da dobro pobjeđuje, a ne na vizualiziranju opasnosti ili ne daj Bože zla i nasilja. Djecu time nisu hranili. Popaj i Oliva - isto. I tako svi. Andersenove bajke, braće Grimm... poslije Heidi. Naravno da si želio trčati poljima, znati što više o životinjama, veseliti se prijateljima. Teško je bilo ne razviti maštu u kojoj će uvijek na kraju biti svijetlo, prijateljstvo, čast i – skromnost’, napisala je te dodala:

 Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti Izvor: STORY ARHIVA

Unatoč tome stasali smo svakakvi. Šta li će tek biti nakon ovih crtića koji se temelje na pucačini, nasilju, tami... Ne bih bila u koži današnjih roditelja. S njima danas raspravljam o povijesti. Zeznutoj temi. I vidiš kako je opet filmska industrija nametnula stav. Pobjednici su ispisali povijest, a Hollywood ostavio malo prostora za kritičko mišljenje. Koliko su nam životi usmjeravani od prvog dana rođenja, nisi svjestan do debelo zrelih godina’.

Povezane Vijesti