Unuka Josipa Broza Tita, redateljica Saša Broz, pohvalila je svoju kćer Saru Haas. Na Instagramu je podijelila članak s naslovom: ‘Titova praunuka promijenila prezime i otkrila zašto je to učinila: ‘Nije teško otkriti čija sam’’.

Ja bih samo dodala da je od promjene prezimena ipak važnije da Sara trenutačno priprema tri scenografije, slika i oslikava po radionama sve što joj padne pod ruku. Beskrajno maštovita, skromna i vrijedna cura’, napisala je Saša.

Titova unuka iza sebe ima brak s poznatim glumcem Rankom Zidarićem, zvijezdom serije ‘Naša mala klinika’. Razveli su se 2000. nakon šest godina braka te imaju kćer Saru. Sara je odlučila očevo prezime zamijeniti prezimenom svoje pokojne prabake Herte Haas, treće supruge Josipa Broza Tita.

Saša Broz i Sara Haas su Titova unuka i praunuka
Screenshot/HRT 

'Prije dvije godine rekla je da se želi maknuti od tereta mog i Rankovog prezimena te da je odlučila uzeti bakino prezime Haas. Ranko i ja znamo što znači nositi teret poznatog prezimena, njegov je otac glumac Krešimir Zidarić. Podržali smo je jer smo osjetili da joj je došlo prirodno i da to ima smisla', rekla je Saša Broz za Večernji list.