Bivša novinarka, poduzetnica Mirjana Hrga, na Facebooku se opet raspisala o ratu u Gazi između Izraela i palestinskog islamističkog pokreta Hamas, koji traje više od pola godine.

Mirjana Hrga redovito komentira aktualnosti
Dražen Kokorić 

'Neka mi oprosti svaki normalni Židov, ali ovo što radi izraelska vlast uime židovskog naroda je bijedno, neljudski, odvratan zločin. Jutros kažu kako ne ratuju protiv civila i da im “žele ublažiti patnju”. Kažu da “ratuju protiv Hamasa”. Ali, tko je vama “gospodo koljači” Hamas? I dijete i starica? Lideri Hamasa NISU u Gazi. To zna svatko imalo zainteresiran za ovu temu', napisala je.

'Već mjesecima ubijate nevini narod samo da proširite svoj teritorij. Isti cilj provodite i na Zapadnoj Obali. Samo na drugačiji, jednako perfidan način. Tko vam daje pravo da glumite Boga? Ovo je čisto bezboštvo, a ne ono u što se zaklinjete. I ovi, što već mjesecima podržavaju ovaj genocid, isti su kao i te nesretne, pohlepne, divlje ubojice. Pružite si ruku', dodala je.

Mirjana Hrga redovito komentira aktualnosti
Dražen Kokorić 

Hrga je poznata po tome da na društvenoj mreži bez dlake na jeziku komentira aktualnosti i dijeli trenutke iz privatnog života.