Prinčevi William i Harry godinama nisu u najboljim odnosima, a čini se kako nema naznaka pomirenju. No znate li koliko su visoka ova poznata braća? Odgovor bi vas mogao iznenaditi. William je visok 191 centimetar, dok je Harry visok 186 centimetara, što znači da je stariji brat viši od mlađeg pet centimetara.

Princ William i princ Harry nisu u najboljim odnosima
Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia 

A evo koliko su visoke njihove supruge. Jedna je viša od druge sedam centimetara. Naime, Kate Middleton je visoka 175 centimetara, dok je Meghan Markle visoka 168 centimetara.

Kate Middleton i Meghan Markle su supruge prinčeva Williama i Harryja
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nedavno je procurila informacija da Meghan zamjera šogorici jednu stvar i smatra da bi joj se trebala ispričati.

'Megan se ne osjeća krivom zbog Kate, jer smatra da je Kate trebala biti jedina osoba u kraljevskoj obitelji koja će je poduprijeti u svakoj poteškoći. Meghan je znala da je Kate autsajder pa jednostavno nije mogla razumjeti zašto Kate uvijek vuče kraljevsku liniju umjesto da podržava nju, drugu autsajderku', rekao je kraljevski stručnjak Tom Quinn za The Mirror.

Kate Middleton i Meghan Markle su supruge prinčeva Williama i Harryja
Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia 

'Kateina dijagnoza raka bila je pravi šok za Meghan, ali ona ne vidi način da popravi odnos, jednostavno zato što je postao toliko otrovan. Također, ne želi da ljudi govore da se pokušava pomiriti s Kate samo zato što je ona bolesna. Meghan i dalje smatra da je Kate pogriješila i da bi se trebala ispričati prije nego pokušaju izgraditi mostove', dodao je.