Prinčevi William i Harry godinama nisu u najboljim odnosima, a sve je krenulo nizbrdo kad su vojvoda od Sussexa i njegova supruga Meghan Markle napustili Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi živjeli u SAD-u te su otkrili niz privatnih obiteljskih informacija u intervjuima, Netflixovom dokumentarcu i njegovim memoarima.

Princ William i princ Harry nisu u najboljim odnosima
Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kraljevski stručnjak Tom Quinn smatra da bi pokojna princeza Diana bila izbezumljena kad bi svjedočila svađi svojih sinova.

Diana, koju sam sreo nekoliko puta, bila bi potpuno izbezumljena kad bi vidjela da se njezini sinovi svađaju na ovakav način. Kad su bili mladi, ponekad su se svađali kao mačka i pas, ali to je bila samo normalna dječačka grubost’, rekao je za The Mirror.

Princeza Diana s prinčevima Harryjem i Williamom
Profimedia 

Dodao je kako, iako su se svađali u djetinjstvu, njihova trenutačna svađa je ‘stvarno otrovna’ i Diana bi je smatrala duboko zabrinjavajućom.

Diana bi bila duboko uznemirena zbog toga, ali bila bi i ljuta - lupila bi im glave jednu o drugu!’, zaključio je.

Princeza Diana i prinčevi William te Harry
Cassidy and Leigh / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Strani mediji nedavno su se raspisali da će Harry posjetiti Veliku Britaniju u svibnju i tijekom svog putovanja potrudit će se vidjeti Williama. Hoće li doći do susreta i eventualnog pomirenja, preostaje vidjeti.