Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OD ČISTAČICE DO MILIJUNAŠICE: Putin je s jednom od ljubavnica dobio kćer, a njezinu šutnju masno je platio

Autor Mislav Bosančić

Svetlana Krivonogikh navodno je bila ljubavnica Vladimira Putina, a kćer Luizu Rozovu rodila je u ožujku 2003. godine.

 Vladimir Putin je ruski predsjednik Izvor: Profimedia

Otkako je ruski predsjednik Vladimir Putin prije više od godinu pokrenuo invaziju na Ukrajinu mnogo se priča o njegovom privatnom životu.

Poznato je da s bivšom suprugom Lyudmilom ima dvije kćeri, Mariju i Katerinu. Godinama kruže priče kako ima još djece, ali on sam nikad to nije javno priznao ili rekao s kim je u vezi. Najglasnija su šuškanja da je s bivšom gimnastičarkom Alinom Kabaevom dobio jednu kćer, a potom i blizance.

 Vladimir Putin i Alina Kabaeva navodno su godinama u tajnoj vezi Izvor: Profimedia

Svaki pokušaj medija da saznaju nešto više o tome završio je neslavno, a i sam Putin je na ta pitanja odgovarao vrijeđajući i gaseći pojedine medije. Istraga objavljena u studenom 2020. otkrila je da je Putin navodno s čistačicom Svetlanom Krivonogikh dobio kćer Luizu Rozovu. Svetlana je navodno zbog toga postala milijunašica i suvlasnica velike ruske banke.

 Svetlana Krivonogikh je navodno bila ljubavnica Vladimira Putina Izvor: Profimedia

Prema njezinoj službenoj biografiji, danas 48-godišnjakinja, pohađala je Sveučilište za ekonomiju i financije u Sankt Peterburgu, a diplomirala je 2000. Kćer Elizavetu koja je poznatija kao Luiza Rozova rodila je u ožujku 2003. Svetlanino ime postalo je poznato upravo nakon istrage 2020. koja je njezino ime povezala s Putinom i otkrila njezino financijsko stanje te imovinu u Rusiji.

 Svetlana Krivonogikh je navodno bila ljubavnica Vladimira Putina Izvor: Profimedia

Saznalo se i da je Luizino prezime Vladimirovna te da njezina majka posjeduje pozamašnu imovinu vrijednu 3,1 milijuna funti. U Pandorinim dokumentima objavljenim u listopadu 2021. otkrivena je njezina imovina u inozemstvu. Djevojka se spominje i u filmu koji je ruski oporbeni političar Alexei Navalny objavio 2001. i u kojem razotkriva navodnu korumpiranost Putina i kruga njemu bliskih ljudi.

 Vladimir Putin je ruski predsjednik Izvor: Profimedia

Otkako su se pojavile glasine da je Luiza Putinova kći, na društvenim mrežama je redovito trolaju.

'Sjediš li u bunkeru?? Poput štakora?', jedna je od poruka koju je dobila.

 Luiza Rozova je navodna kći Vladimira Putina Izvor: Instagram

Drugi je osuđuju jer uživa u luksuznom načinu života dok Putinovi postupci uzrokuju tisuće smrti i patnje za milijune ljudi u Ukrajini.

Luiza je u međuvremenu zaključala profil na Instagramu, a dok joj je bio otvoren, trolovi su joj pisali da je 'kći ubojice, ratnog zločinca, psihopata i narkomana', a mnogi postovi uključuju ukrajinsku plavo-žutu zastavu.

 Luiza Rozova je navodna kći Vladimira Putina Izvor: Instagram

'Ruski narod mora ustati protiv ovog diktatora. Ne želiš imati ništa s njim', poručio joj je jedan korisnik.

Međutim, dok su se mnogi bunili protiv nje, neki su je branili, a jedan od njih je rekao: 'Ne osuđujte je, nije ona kriva', dok je drugi poručio: 'Ona ne može učiniti ništa što ima ludog oca'.

Povezane Vijesti