Bivša gimnastičarka i olimpijska prvakinja, Alina Kabaeva, danas je većini poznata kao ljubavnica Vladimira Putina (70).

S obzirom na to koliko vješto predsjednik Rusije skriva svoj privatni život, teško da će se konkretno doznati u kakvom su zapravo odnosu njih dvoje. No činjenica jest da brojne informacije idu u prilog njihovoj dugogodišnjoj romansi.

Vladimir Putin i Alina Kabaeva navodno su godinama u tajnoj vezi
Profimedia 

Moskovskim medijima nije dozvoljeno pisati o navodnoj 15-godišnjoj ljubavnoj vezi Aline i Putina, kao ni o dvoje djece koje par navodno ima. Inače, strani mediji su u rujnu prošle godine izvijestili da je gimnastičarka navodno abortirala i to u trenutku kada je bila trudna već više od 20 tjedana, i to na Putinovo inzistiranje.

Kao rezultat toga odnos Putina i Aline se pogoršao. Također, poslije abortusa je došlo do komplikacija i ona se nije mogla pojavljivati u javnosti neko vrijeme’, piše na Telegram kanalu General SVR.

Vladimir Putin i Alina Kabaeva navodno su godinama u tajnoj vezi
Profimedia 

Oni tvrde da imaju pouzdane informacije iz Kremlja, ali nisu dali nikakve čvrste dokaze za to. Bivša gimnastičarka je 2015. navodno u Švicarskoj rodila njihovu kćer, a 2019. je navodno u Moskvi rodila njihove sinove blizance, ali to nikada nije potvrđeno

Kabaeva se ne pojavljuje često u javnosti, a prošle godine je to bilo svega desetak puta, najčešće na nekim javnim, službenim događajima. U prosincu 2022. našla se u Sochiju, gdje je otvorila novi centar za gimnastiku. Ova 39-godišnjakinja nije željela razgovarati o ratu o Ukrajini, niti je odgovarala ni na kakva pitanja o Putinu, već se obratila isključivo kolegicama gimnastičarkama.

Alina Kabaeva je navodna Putinova ljubavnica
Profimedia 

Kada sam se ja bavila gimnastikom i sportom, nisam mogla ni sanjati uvjete kakvi danas postoje u ovom centru. Ali život nam pokazuje da je nemoguće moguće. A Rusija je zemlja velikih mogućnosti’, poručila je.

Alina Kabaeva je navodna Putinova ljubavnica
Profimedia 

Medijima je bila zanimljiva i Alinina pojava - već mjesecima se šuška da su se i ona i Putin podvrgnuli plastičnim operacijama pomlađivanja i zatezanja lica. Ruskinji su sada jagodice punije, usne veće, a lice joj je kao ispeglano bez ijedne bore.