Splitski gradonačelnikIvica Puljak proslavio je 55. rođendan. Na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj pozira nasmijan s rođendanskom tortom.

Dragi prijatelji, hvala svima na lijepim željama za rođendan!’, napisao je.

Pratitelji su mu u komentarima čestitali rođendan. Ovaj političar je skoro 30 godina u braku sa saborskom zastupnicom Marijanom Puljak.

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece
Jadran Babić 

Ivica je 2022. u intervjuu za Story progovorio o braku.

Rekao bih da imamo nekoliko osnovnih principa po kojima se vodimo. To su sloboda, poštovanje, povjerenje i ljubav. Zbog odvojenog života nismo ni previše bili zajedno pa i to pridonosi odnosu, ne stignemo se ni posvađati. Kada malo bolje promislim, Marijana i ja se nikada nismo ozbiljno posvađali’, rekao nam je.

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece
Facebook 

Supružnici imaju troje djece - sina Tomu te kćeri Ivu i Emu.

‘Ponosni smo na svoju djecu. Nama je iznimno drago što su naša djeca neovisna i samostalna. I puno rade. Odgajali smo ih da razmišljaju svojom glavom i da budu samostalni. Isto tako, moram reći da imamo veliku obitelj koja nam je puno pomogla s djecom. Mi ne bismo mogli ovako živjeti, ja putovati, a supruga živjeti na relaciji Zagreb - Split, da nismo imali podršku obitelji. Važno je imati ljude oko sebe koji vas podržavaju i vole pa upravo tako i mi odgajamo našu djecu’, zaključio je Ivica.

Fotografije Marijane i Ivice Puljka pogledajte u galeriji:

Jadran Babić, Facebook Marijana i Ivica Puljak