Splitski gradonačelnikIvica Puljak na Facebooku je otkrio da je nakon operacije koljena pušten na kućnu njegu.

Tri tjedna nakon operacije koljena i početka oporavka u bolnici, stigao sam doma na kućnu njegu i nastavak oporavka. Zahvaljujem osoblju Kliničkog bolničkog centra Split, od liječnika preko fizijatara, sestara i pomoćnika do spremačica i osoblja kuhinje na vrlo lijepom tretmanu. Tijekom boravka u bolnici sam održavao sastanke preko video veze, a procese u Banovini smo već dovoljno digitalizirali tako da su tekli bez prekida. Naravno, ne može se nadomjestiti direktan kontakt s kolegama, ali moderna tehnologija danas omogućava kontakte i rad na daljinu’, napisao je.

Prema naputku liječnika sljedeće dane ću provesti na kućnoj njezi, te i dalje raditi na daljinu. Sutra je na redu sjednica Gradskog vijeća, gdje ću održati prezentaciju o statusu strateških projekata preko video veze, a ostali dio sjednice će preuzeti zamjenici. Nadam se brzom povratku u Banovinu i svim drugim obavezama koje se ne mogu obavljati na daljinu i u digitalnom svijetu’, dodao je.

Ivica Puljak je splitski gradonačelnik
YouTube/screenshot 

Pratitelji su mu u komentarima poželjeli brz oporavak. Podsjetimo, Puljak je ozlijedio nogu sredinom svibnja. Tijekom šetnje u prirodi se poskliznuo i zadobio rupturu mišića. Odmah je podvrgnut operativnom zahvatu.