Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PEĐA GRBIN OBJAVIO FOTOGRAFIJU IZ DJETINJSTVA: 'Mama, tata i ja na plaži na kojoj sam naučio plivati'

Političar Peđa Grbin podijelio je fotografiju staru 40 godina.

 Peđa Grbin je predsjednik SDP-a Izvor: LUKA STANZL/PIXSELL

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin (43) oduševio je pratitelje na Facebooku novom objavom. Podijelio je fotografiju staru 40 godina na kojoj s roditeljima pozira u moru.

'Jedna od prije 40 godina. Mama, tata i ja u Puli, na plaži na kojoj sam naučio plivati. I na kojoj će, nadam se i moj mali učiti plivati. Plaže moraju biti dostupne svima, ne dopustimo da nam ukradu i plaže!', stavio je u opis fotke.


Objavu prije toga također je posvetio novom Zakonu o pomorskom dobru koji je trenutačno jedna od glavnih tema u Saboru.

'Novi Zakon o pomorskom dobru ne donosi ništa dobro za hrvatske građane. Iz njega proizlazi da ćemo morati plaćati pristup plažama. Zato je naša poruka vladajućima: ne kradite nam i plaže! One moraju biti dostupne svima. Snažno se protivimo omogućavanju privatizacije pomorskog dobra i napravit ćemo sve da ovakav Zakon ne prođe!', napisao je.

 Peđa Grbin je predsjednik SDP-a Izvor: LUKA STANZL/PIXSELL

Iako se o njegovom privatnom životu ne zna mnogo, poznato je da je njegova supruga plavokosa Altana Ati Hodžić koja je medicinska sestra. Vjenčali su se 2017. u tajnosti u pulskoj Gradskoj vijećnici nakon dvije godine veze, bez medijske pompe. U lipnju 2021. dobili su sinaViktora.

 Peđa Grbin i Altana Ati Hodžić u braku su od 2017. Izvor: DUŠKO MARUŠIĆ/PIXSELL

Iako ne govori o privatnom životu, Grbin je jednom prekršio to pravilo prije rođenja sina.

'Postat ćemo roditelji, da, nije to tajna, ali nije ni nešto što smo željeli razglasiti svima javno jer je riječ o privatnoj stvari. Supruzi i meni ova je sretna vijest dragocjena i presretni smo', rekao je u veljači 2021. za Jutarnji list.