Danas je emotivan dan za političara Marina Miletića (44). Naime, 4. rujna rodila se njegova djevojka Kristina Krepela (45), ali i preminula supruga Danijela.

Marina Miletića i supruga Danijela koja je preminula 2021. godine
Instagram 

Objema je posvetio emotivnu objavu na društvenim mrežama.

'Danas ti je rođendan Kristina moja. Hvala ti, do Neba ti hvala na svemu. Na tvojoj ljubavi, strpljivosti, hrabrosti. Na svemu onome u čemu sve one oko sebe činiš - boljim ljudima. Neka ti bude radostan ovaj tvoj 29. rođendan i neka ti Bog daruje sve što ti pripada po tvom predivnom srcu', napisao je na Instagramu.

Marin Miletić i Kristina Krepela su već neko vrijeme u vezi
Instagram 

'Tri godine je prošlo od kada se Danijela preselila iz ovog ovdje u ono - ondje. Zahvalan sam na svemu. I na tome što smo dobar dio našeg života baš bili itekako svjesni toga "sada". Danas sam tu, ona je gore. Mi ovdje opet u onome - "sada". Da bi sve dobro bilo. A ja imam dragog Boga, svoje kćeri, predivnu dragu, mnoge prijatelje koji su tu uz nas u našem - "sada". Hvala. Ljubav jest smisao svega. Vjera, ufanje i ljubav. A ljubav je – najveća', napisao je među ostalim na Facebooku.

Podsjetimo, Miletić ima dvije kćeri, Martu i Luciju, koje je dobio sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti.