Saborski zastupnik Marin Miletić opet se raspisao na društvenim mrežama. Ovaj put osvrnuo se na odgoj djece.

Marin Miletić je saborski zastupnik
Patrik Macek/PIXSELL 

Roditelji, hoćete li štititi svoju djecu? Budući da nam izgleda dolaze vrlo izazovna vremena u kojima će globalističke interesne skupine htjeti sve čvršće svoje šape držati nad našom djecom i lobotomirati ih u njihovom smjeru - važno je vas dragi roditelji, podsjetiti na Ustav Republike Hrvatske. Članak 64. Ustava naše Države kaže: "Roditelji su dužni odgajati, uzdržavati i školovati djecu te imaju pravo i slobodu da samostalno odlučuju o odgoju djece"’, započeo je objavu.


Dakle, NITKO u Republici Hrvatskoj, nikakvi Fuchs, nikakav Plenković, nikakva ekipa globalista koja bi htjela sustavno djeci ispirati mozak, oni isti koji su djecu, potpuno bezrazložno, držali zatvorenu u lockdownu, koji su djeci oduzeli slobodu, koji su djecu uništili psihički i fizički pa danas imamo užasavajuće stanje suicida i pokušaja suicida, klince koji su toliko izrokani da ne znaju jesu li astronauti, gusari, muško, piloti ili žensko. Ta ekipa globalista bi sada htjela vašu djecu držati u školi cijeli dan, od jutra do praktično večeri u novim eksperimentalnim programima. Nije problem, tko god želi - samo dajte. Kao i kod bocke. Možete svaki petak po dozu. Samo neka otkače sa svojom agendom od roditelja koji svoju djecu znaju čuvati’, dodao je u nastavku, a potom zaključio:

Marin Miletić je saborski zastupnik
Facebook 

NITKO u Republici Hrvatskoj nema pravo djeci nametati bilo što bez suglasnosti roditelja koji su po Ustavu odgovorni za svoju djecu. Vidim da su organizirani botovi koji štite Fuchsa i njegovu agendu. Da budem posve jasan: nama kao društvu treba reforma, nama treba svježeg zraka bez korupcije i nepotizma. Nama treba i reforma obrazovanja. Ali, ne na način nametanja bez suvislih objašnjenja. Ne bez suglasnosti učiteljskog vijeća, bez pristanka roditelja i bez radničkog vijeća. Dosta je više nametanja sile bez korištenja sile argumenta. Roditelji, kada vam dođe upit Fuchsa na vašu školu, dajte se samo organizirajte i učinite nešto za svoju djecu. Barem to da točno u minutu znate što se želi s vašom djecom raditi pa da na to date ili ne date suglasnost’.

Njegova objava izazvala je lavinu komentara, a većina pratitelja složila se s njim.